Τα Vans Ultra Range θα σου κλέψουν μυαλό και μάτια

Πινελιές μέλλοντος στις κλασικές και αγαπημένες γραμμές των urban sneakers.

Vans, brand συνώνυμο της «ουρμπανίλας», των ωραίων στιγμών και της άρνησης των «κανόνων». Όχι μόνο σήμερα ή χθες, αλλά εδώ και 50 χρόνια.

Επομένως, δεν θα γινόταν η ίδια η Vans να μένει προσκολλημένη στους δικούς της «κανόνες». Όλοι έχουμε λατρέψει τα old-school, όμως δεν περνά απαρατήρητη και η φρέσκια παραλλαγή τους, τα ξαδελφάκια Ultra Range.

Η βασική διαφορά είναι στη σόλα, με τα Range να διαθέτουν πιο χοντρή και μαλακή σόλα, ιδανική για όσους περνούν πολλές μα πάρα πολλές ώρες στο δρόμο –όχι πάνω σε ένα skate, αλλά περπατώντας. Και είναι ιδανικό διότι συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που έχει κάθε σύγχρονο και Hi-Tech sneaker της αγοράς. Επίσης, η πλέξη του με τα πολλά κομπάκια κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή σου τα καλοκαίρια που πιθανόν να θες να τα φοράς χωρίς κάλτσες.

vans 1

Επειδή όμως μιλάμε για vans αυτός ο «εκσυγχρονισμός» πακετάρεται με τις κλασσικές και αγαπημένες γραμμές του brand με τις την τεθλασμένη λευκή γραμμή να δεσπόζει στο μαύρο ύφασμα.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ πιο σπορ σχέδιο από αυτά που έχουμε συνηθίσει, ένα σχέδιο που θα το φορέσει ο 25άρης, αλλά και ο 40άρης μπαμπάς όταν πηγαίνει κυριακάτικη βόλτα με τα παιδιά. Σε τελική όμως ανάλυση είναι ένα σχέδιο που φέρει τις αρχές και τις αξίες του brand –και αυτό είναι το πιο σπουδαίο της όλης προσπάθειας. Δεν πάει να προσποιηθεί κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι.

vans 2

Και φυσικά, ας μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι ειδικά χρειάζεσαι ένα πολυμορφικό sneaker, που θα σε συντροφεύει από το μπάνιο στην παραλία μέχρι τα χαλαρά ποτά το βράδυ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved