Αυτά είναι τα νέα μοντέλα της Rolex για το 2022

H Rolex παρουσίασε στην έκθεση Watches and Wonders 2022 στην Γενεύη, τις τελευταίες της δημιουργίες, που συμπληρώνουν την συλλογή Oyster Perpetual.

GMT-MASTER II

 

GMT MASTER II

 

Το Oyster Perpetual GMT-MASTER II σχεδιάστηκε για τους πιλότους των υπερατλαντικών πτήσεων. Σήμερα, είναι το ρολόι που επιλέγουν  οι λάτρεις των ταξιδιών.

Στο νέο μοντέλο από ατσάλι Οystersteel διαμέτρου 40mm, η βιδωτή κορώνα του ρολογιού  βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της κάσας, όπως επίσης το παράθυρο και ο φακός Cyclops της ημερομηνίας που εμφανίζονται στην ώρα 9 του καντράν.

Διαθέτει την διπλής κατεύθυνσης κεραμική στεφάνη Cerachrom σε 24ωρη κλίμακα, με πράσινο και  μαύρο χρώμα που δείχνει την ώρα ταυτόχρονα σε δύο χρονικές ζώνες-την τοπική ώρα και την ώρα αναφοράς. Είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3285 για απόλυτη ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

AIR-KING

 

AIR KING

 

Η Rolex παρουσιάζει το νέο μοντέλο Oyster Perpetual ΑΙR-KING, σύμβολο της σχέσης της Rolex με την αεροπλοΐα από την χρυσή εποχή της δεκαετίας του 1930.

Διαθέτει ανανεωμένη κάσα 40mm από ατσάλι Oystersteel, ανανεωμένο μπρασελέ Oyster με  κλείδωμα ασφαλείας, ευανάγνωστο, φωτιζόμενο, μαύρο καντράν Chromalight, πατέντα της Rolex. Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3230 που εξασφαλίζει αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

 DAY-DATE 40

 

DAY DATE 40

 

To Oyster Perpetual Day-Date 40 καθιερώθηκε ως το σύμβολο κύρους με τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον κόσμο. Είναι το πρώτο ρολόι της παγκόσμιας ωρολογοποιίας, με ένδειξη στο καντράν τόσο της ημερομηνίας όσο και της ημέρας ολογράφως.

Το νέο μοντέλο από πλατίνα 950 διαμέτρου 40mm, διατίθεται με φωτεινό καντράν στο χρώμα Ice- Blue και για πρώτη φορά με ραβδωτή στεφάνη από πλατίνα- μια νέα καινοτομία της Rolex. Επίσης διαθέτει το εμβληματικό μπρασελέ President  και τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3255 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

 YACHT-MASTER 42

 

YACHT MASTER 42 gold

 

To νέο μοντέλο Oyster Perpetual Υacht-Master, το εμβληματικό μοντέλο για τους λάτρεις της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας, παρουσιάζεται με κάσα από κίτρινο χρυσό 18κ διαμέτρου 42mm. 

Διαθέτει μαύρο, ευανάγνωστο, φωτιζόμενο καντράν Chromalight, περιστρεφόμενη, κεραμική στεφάνη Cerachrom με διαβάθμιση 60 λεπτών και μπρασελέ Oysterflex, που συνδυάζει την ελαστικότητα του καουτσούκ με την ανθεκτικότητα του μεταλλικού μπρασελέ, με κλείδωμα ασφαλείας Oysterlock.

Είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό 3235 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 70 ωρών.

DATEJUST 31

 

DATEJUST 31

 

Το νέο μοντέλο Oyster Perpetual Datejust 31, το κομψό και διαχρονικό ρολόι της Rolex, παρουσιάζεται σε μια σειρά από εκπληκτικά καντράν με μοτίβο από 24 λουλούδια, με διαμάντια στο κέντρο, αποτέλεσμα  της τεχνογνωσίας  της Rolex στον σχεδιασμό των καντράν.

Τα νέα μοντέλα με κάσα διαμέτρου 31mm, διατίθενται σε 3 παραλλαγές -συνδυασμό από λευκό χρυσό 18κ και ατσάλι Oystersteel με καντράν azzuro blue, κίτρινο χρυσό 18κ με καντράν olive green και σε συνδυασμό από Everose χρυσό 18κ και ατσάλι με καντράν silver.

Eίναι εξοπλισμένα με τον αυτόματο μηχανισμό 2236 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία ενέργειας 55 ωρών.

YACHT-MASTER 40

 

YACHT MASTER 40 gems

 

H Rolex παρουσίασε το μοντέλο Oyster Perpetual Yacht-Master σε μια εντυπωσιακή εκδοχή με πολύτιμους λίθους και λευκό χρυσό 18κ διαμέτρου 40mm.

H περιστρεφόμενη στεφάνη του είναι διακοσμημένη με 32 πολύχρωμα ζαφείρια, 8 διαμάντια και ένα τριγωνικό διαμάντι στην ώρα 12. Η κάσα, οι βραχίονες και η κορώνα είναι επίσης διακοσμημένη με 46 μπριγιάν.

Το νέο Yacht-Master είναι η απόλυτη έκφραση της Rolex όσον αφορά στην τέχνη της διακόσμησης των ρολογιών της με πολύτιμους λίθους.

Είναι εξοπλισμένο με τον αυτόματο μηχανισμό 3235 για ακρίβεια, απόδοση και αυτονομία 70 ωρών.

 


©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved