Σίγουρα είναι κάτι που δεν το βάζεις εύκολα αλλά όταν το βάλεις πρέπει να μετράει.

Οι γιορτές είναι προ των πυλών κι εμείς κάνουμε το καλύτερο για να είμαστε έτοιμοι για το εορταστικό μακελειό που πρόκειται να ακολουθήσει. Από γιορτινά τραπέζια μέχρι επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς, ο άνδρας πρέπει να είναι έτοιμος να γιορτάσει πάντα με τον κατάλληλο τρόπο. Πρέπει όμως να διαθέτει και μία καλή ματιά όσο αφορά το στυλ του.

 

 

Γιατί πρέπει να σέβεσαι τη γραβάτα;

Η γραβάτα είναι ένα αξεσουάρ που σίγουρα δεν το φοράς κάθε μέρα, τα Χριστούγεννα όμως είναι ίσως η πιο κατάλληλη εποχή για να βάλεις μία. Σίγουρα στις γιορτές το απολαμβάνουμε λίγο παραπάνω να ντυθούμε πιο καλά και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το διασκεδάζουμε με φίλους και συγγενείς.

Η γραβάτα είναι ένα αξεσουάρ που αν φορεθεί σωστά τότε δίνει στον άνδρα έναν αέρα αριστοκρατίας αλλά και αρρενωπότητας που κανένα άλλο αξεσουάρ εκεί έξω δεν μπορεί να προσφέρει.

 

 
 

Τι σου δίνει η γραβάτα;

Η γραβάτα είναι ένα αξεσουάρ και όχι απαραίτητα ένα αναπόσπαστο μέρος του συνόλου σου, άρα έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Από την άλλη είναι πολλοί εκείνοι που την αντιμετωπίζουν επιφυλακτικά. Ναι σίγουρα είναι κάτι που δεν το φοράς κάθε μέρα, ειδικότερα αν δεν εργάζεσαι σε τράπεζα ή κάτι ανάλογο. Πρέπει όμως ένας άνδρας που σέβεται τον εαυτό του να έχει στην ντουλάπα του μερικές καλές και ποιοτικές γραβάτες.  

 

 
 

Πώς να διαλέξω γραβάτα;

Πάντα διαλέγουμε τα αξεσουάρ μας με βάση τα ρούχα που έχουμε ήδη και όχι χωρίς κριτήριο, ενώ φυσικά μετράει η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Γι’ αυτό πρέπει τώρα να αποκτήσεις μερικές όμορφες γραβάτες. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δείξουμε ποιες να πάρεις.

Κάναμε μία ενδελεχή έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε ποιες είναι οι 5 γραβάτες που πρέπει κάθε άντρας να έχει μέσα στη ντουλάπα του.

Δες εδώ ποιες είναι:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved