The List: Βlue jeans για τις μέρες που έχεις «blue mood»

Πάντα λίγο shopping μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Ειδικά αν μιλάμε για μπλε, denim παντελόνια.

Δηλαδή αν μιλάμε για το μόνο είδος ρούχου που δεν βαριέσαι να ψωνίζεις γιατί πολύ απλά είναι και το μόνο που φοράς… συνέχεια! Στη δουλειά με πουκάμισο, με T-Shirt τώρα που θα ξανανοίξει η εστίαση και θα βγεις με τους κολλητούς, στην εκδρομή (ναι, ανοίγουν και οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις οσονούπω) με φούτερ, κοινώς το φοράς με ό,τι έχεις στην ντουλάπα σου νιώθεις ασφαλής με την επιλογή σου και πάντα καταλήγεις πίσω σε αυτό όταν «δεν ξέρεις τι να βάλεις». Γι’ αυτό πρέπει να έχεις παραπάνω από ένα στην ντουλάπα σου, σε straight αλλά και σε ελαφρώς baggy γραμμή.

Άλλωστε το σωστό jean, αυτό δηλαδή που δεν σέρνεται στο πάτωμα και δεν είναι 2 νούμερα μεγαλύτερο ή ένα μικρότερο, δεν υπάρχει ανδρικός σωματότυπος που να μην τον κολακεύει και μετά από τόσους μήνες αράγματος στον καναπέ, με κλειστά γυμναστήρια και αρκετή πίτσα, κανέναν δεν έβλαψε μία δόση «κολακείας» παραπάνω. Στην παρακάτω «λίστα» θα βρεις τα 8 καλύτερα, νέα σχέδια της αγοράς από dark blue μέχρι ανοιχτή γαλάζια απόχρωση, με ελαφριά ξεβάμματα ή διακριτικά cut outs, θα βρεις δηλαδή όλα τα jeans που μπορούν να γίνουν ο καλύτερός σου φίλος μέσα στην καραντίνα αλλά και μετά το τέλος της σε λίγες ημέρες και να σε συντροφεύσουν στις βόλτες σου, στο άραγμα στον καναπέ σου, στο περπάτημα με τον σκύλο αλλά και στο ραντεβού σου που πλέον δεν θα χρειάζεται να γίνει με take away cocktail κάτω από την Ακρόπολη.

Τα blue jeans είναι μία διαχρονικά σωστή επιλογή σε ό,τι αφορά την τεράστια κατηγορία «denim» γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουν ποτέ από τη μόδα. Δεν είναι εκκεντρικά μαύρα για να νιώθεις σαν τον Pete Doherty στο Λονδίνο των ‘00s, oύτε και off-white baggy λες και είσαι ο ΛΕΞ που «φτύνει ρίμες». Είναι classy, αποπνέουν ένα coolness που δεν γίνεται ποτέ να πάψει να θεωρείται γοητευτικό και ταιριάζουν με όλα τα υπόλοιπα ρούχα σου, με T-Shirts αλλά και με πουκάμισα, με φούτερ και με καθωσπρέπει polos. Οπότε τσέκαρε τη σημερινή «The List» και πράξε τα δέοντα λίγο πριν το Πάσχα. Σου αξίζει ένα δώρο. Αν δεν στο κάνει ο νονός σου γιατί έχεις περάσει τα δέκα, κάν’ το εσύ στον εαυτό σου.
Δες επίσης: The List: Δεν χρειάζεται να είσαι συνταξιούχος (ή hipster) για να φορέσεις ένα κοντομάνικο πουκάμισοΔεν χρειάζεται να είσαι συνταξιούχος (ή hipster) για να φορέσεις ένα κοντομάνικο πουκάμισο



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved