The List: Δεν χρειάζεται να είσαι συνταξιούχος (ή hipster) για να φορέσεις ένα κοντομάνικο πουκάμισο

Για αυτό και εμείς που δεν πιστεύουμε στις κατηγοριοποιήσεις βρήκαμε για εσένα τα καλύτερα της αγοράς.

Κοντομάνικα πουκάμισα: Αν έχεις γεννηθεί στη δεκαετία του 1980 τότε έχεις φρέσκια στη μνήμη σου την ανάμνηση του καθηγητή σου στο γυμνάσιο και στο λύκειο να μπαίνει μέσα στην τάξη, να γυρίζει την πλάτη και να αρχίζει να γράφει με την κιμωλία στον πίνακα φορώντας ένα κοντομάνικο πουκάμισο. Θες ήταν καρό, θες ήταν ρίγε, θες μονόχρωμο, πάντως μακρύ μανίκι δεν είχε και αυτό γιατί αυτή η γενιά των 60 plus σήμερα, είχε συνδέσει αυτό το προσκοπικό στυλ πουκάμισου με τις πιο «επίσημες» εμφανίσεις. Ήταν μία καθωσπρέπει ενδυμασία για να «μπεις σε τάξη να κάνεις μάθημα» στα 90s. Μην κοιτάς που σήμερα θεωρείτε η «στολή του hipster» και ό,τι πιο cool μπορεί να φορέσεις ένα αγόρι που δεν φοβάται να θεωρηθεί «trendy». Δεν είναι ντροπή να είσαι μέσα στη μόδα. Ντροπή είναι να φοράς πράγματα που δεν σε εκφράζουν… για να είσαι μέσα στη μόδα!
kontomanika poykamisa
Σήμερα τα κοντομάνικα πουκάμισα στη μονόχρωμη ή και στην εμπριμέ εκδοχή τους είναι το nerdy twist που μπορείς να δώσεις στις καθημερινές εμφανίσεις σου. Μία βερμούδα θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα με ένα printed πουκάμισο από πάνω με χαβανέζικα σχέδια. Ένα skinny jean θα γίνει πιο sexy (και αυτό επειδή το άρθρο το γράφει κοπέλα σου λέμε πως μόνο καλό το λες) αν το φορέσεις με ένα πουκάμισο με retro, 70s σχέδια και κοντό μανίκια και ένα κλασικό υφασμάτινο παντελόνι με ένα μονόχρωμο, κοντομάνικο πουκάμισο κλειστό μέχρι πάνω-πάνω, μπορεί να φορεθεί μέχρι και σε επαγγελματικό ραντεβού χωρίς να φαίνεται «κάπως».

Γι’ αυτό βρήκαμε για εσένα τα 8 καλύτερα, νέα σχέδια της αγοράς για να τα αποκτήσεις asap, οnline ή με ραντεβού σε κάποιο από τα καταστήματα που θα βρεις στην gallery, και να κάνεις μία λίγο vintage αλλά πολύ στυλάτη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου. Άσε που το εν λόγω στυλ είναι και πρακτικό… ποιος βρίσκει συνέχεια άτομο να του γυρνάει τα μανίκια μου λες;
Δες επίσης: The List: Τα μαύρα sneakers είναι η σοφιστικέ απάντηση στα υπερεκτιμημένα, άσπρα trainers



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved