Ο Μπραντ Πιτ μόλις έκανε την πιο μετροσέξουαλ φωτογράφηση της καριέρας του

Όταν το GQ τον έκανε μέλος των Backstreet Boys.

 

Πριν ξεκινήσουμε, να πούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να γράψεις κάτι αρνητικό στο ελληνικό ίντερνετ για τον Μπραντ Πιτ. Τον αγαπάνε όλοι τόσο τυφλά, που αν τολμήσεις να εκφέρεις την παραμικρή αντίθετη άποψη, πέφτουν πάνω σου να σε σταυρώσουν. Και δεν το βρίσκουμε και παράλογο γιατί αν μας ρωτήσεις όλους εδώ στο Ratpack, θα σου πούμε πως ο Μπραντ Πιτ μας φαίνεται και γαμώ τα παιδιά. Ωραίο τυπάκι, καλός ηθοποιός και αρκετά στιλάτος άντρας. Απλά όχι στην τελευταία του φωτογράφηση στο GQ.

vui

Εντάξει μην τρελαίνεστε, όλοι παίρνουμε λάθος αποφάσεις. Το πιο πιθανό μάλιστα, είναι πως ο Πιτ φόρεσε ότι του έδωσαν. Αλλά ρε παιδιά, άπαξ και έχεις ένα στυλ, ένα old time classic στυλ, με το οποίο ο κόσμος σε έχει μάθει και σε έχει  γνωρίσει, δεν το αλλάζεις για τίποτα και για κανέναν. Ο Πιτ που έχουμε εμείς οι άντρες στο μυαλό μας, είναι ένας άνετος τύπος. Ένας άντρας που βολεύεται με t-shirts και jeans, ή στην χειρότερη με chinos. Ο τύπος που στην καθημερινότητα δεν φοράει κοστούμι, αλλά όταν καλεστεί να το βάλει για κάποιο event όπως τα Όσκαρς, θα καταφέρει να δείχνει καλύτερος απ’ όλους. Τον θεωρούν όλοι αρσενικό πρότυπο. Άντρες και γυναίκες. Και η πικρή αλήθεια, αυτή που κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί (σ.σ.: επειδή είναι  ο Μπραντ Πιτ και ό,τι κάνει θα είναι πάντα κορυφαίο) είναι πως το GQ κατέστρεψε το στυλ του.

Brad Pitt GQ Style 06

Δεν ξέρω αν εσείς είδατε κάτι άλλο, αλλά εμείς είδαμε όλα εκείνα που θα περιμέναμε να δούμε στους Backstreet Boys του 1998. Όχι στον Μπραντ Πιτ. Πολύχρωμα αμάνικα, τιράντες με κίτρινα μπλουζάκια , θεόφαρδια jeans από Armani , magenta πουλόβερ (σ.σ.: ρωτήσαμε τα κορίτσια του Queen για να περιγράψουμε το χρώμα) και ζακέτες με περίεργα σχέδια που θεωρούνται cool από τους fashion editors του περιοδικού. Την κατάσταση σώζει μόνο ένα διαχρονικό floral πουκάμισο και μία μίνιμαλ φωτογραφία που τον δείχνει με υφασμάτινο παντελόνι και άσπρο πουκάμισο.

Brad Pitt GQ Style 19

Θα μας πείτε «Ποιοι είστε εσείς ρε μάγκες που θα κρίνετε ολόκληρο GQ και τον ακόμη πιο τιτανομέγιστο Μπραντ;». Είμαστε απλά οι άλλοι που δεν έκαναν σαν 14χρονες Ρουβίτσες όταν είδαν την φωτογράφηση. Αυτοί είμαστε. Εμείς τον Μπραντ Πιτ, τον έχουμε μάθει απλό και ωραίο. Χαλαρό και στιλάτο χωρίς να δείχνει ότι ανήκει σε boyband.

Brad Pitt GQ Style 21

Δεν πειράζει, όλοι κάνουμε λάθη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved