Το Omega Seamaster Diver “Beijing 2022” είναι έτοιμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες όποτε κι αν γίνουν

Κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει με του Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά οι ετοιμασίες για τους χειμερινούς αγώνες του 2022 προχωρούν κανονικά.

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου ξεκίνησε, καθώς σε ένα χρόνο από τώρα θα έχουμε την τελετή έναρξης. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να μετρήσεις αυτό το χρονικό διάστημα με το Seamaster που φτιάχτηκε γι’αυτόν τον σκοπό ειδικά. Άλλωστε η Omega είναι ο επίσημος χρονομέτρης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης από το 1932 κι αν δε ξέρει αυτή, τότε ποιος ξέρει;

Μια συνεργασία 90 χρόνων δεν θα μπορούσε να επισφραγιστεί καλύτερα από ότι με ένα Seamaster Diver καθώς είναι ένα από τα παλιότερα μοντέλα στη γκάμα  της Omega και βρίσκεται σε αυτή για δεκαετίες. Οι αλλαγές που έχει δεχθεί ως ρολόι ειδικής έκδοσης είναι από τις πιο λιτές που έχουν υπάρξει ποτέ και αυτό μόνο ως καλαίσθητο μπορεί να κριθεί.

Εκτός από το πίσω μέρος της κάσας με το logo των Αγώνων, που μόνο ο κάτοχος μπορεί να δει, οι αλλαγές περιορίζονται σε πέντε πολύ μικρά σημεία στο καντράν. Στα χρώματα των Ολυμπιακών κύκλων έχουν αντικατασταθεί ισάριθμα σημεία των σημείων στις θέσεις 12,2,4,8 και 10. Αυτές είναι όλες κι όλες οι αλλαγές που το καθιστούν ένα διαχρονικό κομμάτι για τον καρπό και όχι ένα ακόμα επετειακό που θα το βαρεθεί κάποιος σε δυο χρόνια. 

Το χαρακτηριστικό καντράν που έχει χαραχθεί με laser ώστε να θυμίζει κυματισμό παραμένει αναλλοίωτο υπενθυμίζοντας τη ναυτική παράδοση του Seamaster Diver. Ίδια παραμένουν και όλα τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά με το ατσάλι ώς υλικό κατασκευής και το μέγιστο επιτρεπόμενο βάθος να φτάνει τα 300 μέτρα. 

Το Seamaster Diver “Beijing 2022” θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Απρίλιο στην ενδεικτική τιμή των 6.150 δολαρίων και το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα γίνουν τελικά οι αγώνες. Μια ενδεχόμενη αναβολή θα οδηγήσει όλες τις εταιρείες να αναπροσαρμόσουν το merch τους με τη νέα χρονιά, όπως έγινε και με το Τόκιο. Στην περίπτωση που έχουν προλάβει να κυκλοφορήσουν κάποια και στη συνέχεια να γίνει ανάκληση, η αξία όσων θα προλάβουν να διατεθούν θα εκτιναχθεί στα ύψη. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved