Τα νέα Air Jordan 5 Low μας κάνουν ποδαρικό για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά

Δεν ξέρουμε πως είναι στα Κινέζικα το «Καλή Χρονιά», αυτό που ξέρουμε είναι ότι τα θέλουμε.

Η επιρροή του «Κινέζικου Δράκου» στην παγκόσμια οικονομία δεν είναι μία καινοφανής παράμετρος. Όλο και περισσότερα οικονομικά μεγαθήρια υποκλίνονται στην τεράστια οικονομική δυναμική που αναπτύσει η ασιατική χώρα. Κάποτε η Κινέζικη Πρωτοχρονιά ήταν ένα φολκλόρ θέμα λίγων δευτερολέπτων που κάλυπτε κάποια τρύπα στα δελτία ειδήσεων μαθαίνοντας ποιος είναι ο τιμώμομενος εκπρόσωπος του ζωικού βασιλείου κάθε χρονιά.

 

Πλέον είναι μια αφορμή για πολλές εταιρείες να βγάλουν περιορισμένες συλλεκτικές εκδόσεις σχεδόν από κάθε είδος προϊόντων εν είδει γουριού. H Nike ως παγκόσμιος παίκτης δεν θα μπορούσε να λέιψει από τον χορό και παρουσίασε μια ολόκληρη σειρά αφιερωμένη στην Κινέζικη Πρωτοχρονιά. Απο την γκάμα φυσικά ξεχωρίζει το special Air Jordan 5 Low. Σε χαμηλή έκδοση για να μην αποθαρρύνει όσους το βλέπουν ως αμιγώς μπασκετικό παπούτσι και με κόκκινες λεπτομέρειες για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβιλία για το ποια είναι η τιμώμενη χώρα.

 

Το λευκό κυρίαρχο χρώμα σπάει από την πολύχρωμη κεντημένη λεπτομέρεια στη φτέρνα. Η λεπτομέρεια αυτή φέρει κινέζικα ιδεογράμματα με ευχές για το νέο έτος και τα χρώματά της αντλούν έμπνευση από τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που εκτοξέυονται κάθε Πρωτοχρονιά. Η επίσημη παρουσίασή τους και η διάθεση αναμένεται για τα μέσα Ιανουαρίου με προτεινόμενη τιμή πώλησης τα 215$. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved