The List: Τα λευκά sneakers είναι οι «πυλώνες» κάθε γκαρνταρόμπας

To πιο γερό fashion, «οικοδόμημα» το χτίζεις με τις σωστές «βάσεις». Ναι, τα άσπρα, αθλητικά παπούτσια είναι αυτά.

Aπο τον Kanye West και τον Ryan Reynolds μέχρι τον Will Smith και τον David Beckham, η λίστα με τους stars (κάθε είδους!) που έχουν φωτογραφηθεί με τα αγαπημένα τους λευκά sneakers, είναι μεγάλη και εντυπωσιακή. Και αυτό δεν οφείλεται στο ότι αυτά τα παπούτσια είναι η κρυφή, στυλιστική εμμονή κάθε εκκεντρικού διάσημου που θέλει να διατηρήσει τον μύθο του περί extravagant προτιμήσεων, αλλά στο ότι είναι το πιο πρακτικό και κομψό είδος αθλητικών παπουτσιών... για όλο τον κόσμο. Κυριολεκτικά!

Γι’αυτο και δεν μπορεί να λείπει ούτε από τη δίκη σου γκαρνταρόμπα, όσο και αν λες πως «δεν ακολουθείς την πεπατημένη με το στυλ σου» και κρύβεις μέσα σου «έναν μικρό επαναστάτη της μόδας». Τα λευκά trainers είναι διαχρονικά, συνδυάζονται με όλα, με κοστούμι, jean και φόρμα (με την ίδια συνέπεια και ευκολία) και είναι η σοφιστικέ απάντηση στα μαύρα αθλητικά που φοράς όταν παίζεις μπάσκετ.
stansmith

Θα μου πεις γιατί να θες να δημιουργήσεις μια ιδιότυπη κόντρα ανάμεσα στα διαφορετικά είδη αθλητικών που έχεις στην ντουλάπα σου. Δεν παίζεις στο «Toy Story» και αυτά δεν είναι παιχνίδια. Δεν θες. Θα πρέπει να θες απλά να έχεις επιλογές και εναλλακτικές. Όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή... έτσι και στα sneakers. Γι’αυτο στη σημερινή μας «The List» σου παρουσιάζουμε μερικά από τα καλύτερα, νέα λευκά μοντέλων αθλητικών της αγοράς. Για να έχεις επιλογές, αλλά και για να της κανείς τώρα online.
Δες επίσης: The List: 10 straight jeans που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς για πάντα



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved