Πώς να βάλεις ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα στη ζωή σου

Ναι κι όμως, υπάρχουν και τα μανικετόκουμπα και θα σου δώσουν το κάτι παραπάνω που ζητάς.

Μα τι είναι τέλος πάντων αυτά τα μανικετόκουμπα;

Τα μανικετόκουμπα είναι μικρά διακοσμητικά αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται για να συνδέσουν τις μανσέτες ενός μακρυμάνικου πουκαμίσου, δηλαδή την επιπλέον πτυχή υφάσματος στο ύψος του καρπού.

Ανεξαρτήτως αν ψάχνεις για το πρώτο σου ζευγάρι ή θέλεις για να εμπλουτίσεις περαιτέρω την ήδη υπάρχουσα συλλογή σου, αυτός ο οδηγός θα σε βοηθήσει να μάθεις και να εξοικειωθείς με όλα τα διαφορετικά είδη και υλικά από τα οποία φτιάχνονται τα μανικετόκουμπα .

Επίσης, ο οδηγός αυτός θα σε βοηθήσει να μάθεις να τα φοράς, αλλά και να επιλέγεις τα κατάλληλα, αναλόγως του ενδυματολογικού σου συνόλου ή της περίστασης, κλπ.

Δες γιατί το grunge πουκάμισο επιστρέφει.

 

Κι όμως, ένα τόσο μικρό αξεσουάρ, δίνει στον άντρα απίστευτη κομψότητα και καλαισθησία.

Όλα τα μανικετόκουμπα έχουν ως λειτουργικό σκοπό να κρατούν ενωμένες τις μανσέτες του πουκαμίσου. Ωστόσο, όπως υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορεί κανείς να φορέσει ένα κοστούμι ή να χτίσει ένα σπίτι, έτσι υπάρχουν και διάφοροι τύποι μανικετόκουμπων που ενώνουν με διαφορετικούς τρόπους τις μανσέτες ενός πουκαμίσου.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις είδη και υλικά από ποιοτικά μανικετόκουμπα που θα ταιριάξουν με το πουκάμισο και το κουστούμι σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved