Η Zodiac τιμά την επέτειο της πρώτης αποστολής στο φεγγάρι

Ένα κόσμημα με vintage άρωμα πολύ μπροστά από την εποχή του.

Λίγες μάρκες ρολογιών μπορούν να επιστρέφουν τόσο δυναμικά στο προσκήνιο όσο η Zodiac. Όχι πως έφυγε ποτέ, όμως μετά την εξαγορά του ονόματος από τη Fossil το 2001, βρισκόταν είτε στις επιλογές κολεκτών είτε πήγαινε πάντα σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας, χωρίς να παρουσιάζει κάτι πρωτότυπο.

fdgsfdgfs

Με το νέο Astrographic, η Zodiac κάνει ένα εντυπωσιακό comeback, με ένα ρολόι που θα το ζήλευε ακόμα και ο Stanley Kubrick για την «Οδύσσεια του Διαστήματος».

Εκτός από το εντυπωσιακό σχεδιασμό του, το Astrographic έχει και μια δόση… μαγείας. Με μια πρώτη ματιά δείχνει ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό ρολόι με LED οθόνη. Η αλήθεια είναι όμως, πως πρόκειται για ένα πανέξυπνο σύστημα δίσκων στροφής που λειτουργούν με αυτόματη κίνηση.

Το Limited Edition Astrographic Automatic έρχεται σε ένα σβηστό μαύρο κουτί που φέρει ένα σχέδιο που θυμίζει έντονα τις πρώτες αποστολές της NASA στο φεγγάρι.

sdgfg

Η τιμή του παίζει αρκετά. Εάν κάποιος θέλει να αποκτήσει μια πιο… vintage version του ρολογιού, τότε θα ξοδέψει το ποσό των 550 δολαρίων, ενώ για τα πιο σύγχρονα μοντέλα το ποσό ανεβαίνει στα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved