To all black θα σε κάνει περήφανο

Η πιο σίγουρη λύση για το στυλ σου είναι μονόχρωμη.

Οι μόδες μπορείς να έρχονται και να παρέρχονται, υπάρχει όμως ένα trend το οποίο παραμένει αιώνια cool· παραμένει σίγουρη λύση· παραμένει μία win-win επιλογή. Κύριοι να σας παρουσιάσουμε το  μαύρο χρώμα.

Και όπως θα λέγαμε και στα αγγλικά: το all black look.

Τώρα, βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως ότι και να πετάξεις πάνω σου σε μαύρη απόχρωση είσαι ΟΚ. Υπάρχουν κάποια μικρά λάθη που μπορούν να σε προδώσουν, και από  «άρχοντας του στυλ» να καταλήξεις «μοντελάκι» από τα Lidl. Μία χαρακτηριστική περίπτωση αυτών των λαθών είναι και η προσθήκη μαύρης γραβάτας σε ολόμαυρο κοστούμι, ολόμαυρο πουκάμισο. Απλά όχι! Μιλάμε για τεράστιο fail.

oxi

Ο «φίλος» της φωτό τα κατάφερε και κατέστρεψε ένα κατά τα άλλα άψογο στυλ

Καταλήγεις για πλάκα να μοιάζεις με μαφιόζος β’ κατηγορίας. Και δεν πρέπει. Δεν κάνει, δεν είναι σωστό. Βασικά, πίστεψε με, δεν το θες. Αφού, λοιπόν, είδαμε το παράδειγμα προς αποφυγήν, ας δούμε και κάποιες περιπτώσεις που παραδίδουν μαθήματα στυλ.

 

Το δερμάτινο μην το φοβάσαι

justin collage

Ο Τζάστιν Θερού μας εντυπωσιάζει ευχάριστα όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό.

 

Μαύρο δε θα πει σκοτεινό

beck collage

Φίλε μπορείς να πας για ποτό ή σινεμά και να μοιάζεις σαν τον "Becks". Ναι μπορείς.

 

Win-Win situation

hem collage

Σε επίσημη έξοδο να διαλέξεις αυτό το look. Απλότητα, διαχρονικότητα και σίγουρη επιτυχία -όπως ο Κρις  «με φωνάζουν Θορ» Χέμσγουορθ.

 

Man in Black

johnny cash collage

 

Γιατί το μαύρο, εκτός των άλλων, μπορεί να δηλώνει και μία φιλοσοφία ζωής όπως στην περίπτωση του μεγάλου Τζόνυ Κας.

 

Το all black έχει κάποιους βασικούς κανόνες που οφείλεις να σεβαστείς. Θέλει προσεκτικό layering για να «δένουν» τα ρούχα σωστά μεταξύ τους. Η ποιότητα επίσης πάιζει πολύ σημαντικό ρόλο. Εδώ δεν παίζουν πολυχρωμίες για να κρυφτούν οι ατέλειες. Ένα μαύρο ρούχο, αν δεν είναι καλής ποιότητας πολύ εύκολα ξεθωριάζει και μοιάζει «δεύτερο». Τέλος, μην κάνεις το λάθος να ακολουθήσεις το στυλ κάποιο μεσημέρι καλοκαιριού με 40 βαθμούς. Εκτός από το ότι θα σκάσεις, θα δείχνεις ότι προσπαθείς παραπάνω από ότι πρέπει. Και δεν χρειάζεται.

Για να φαίνεσαι cool πρέπει να είσαι και χαλαρός -και όχι να καίγεσαι ζωντανός.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved