Εκτίμησε τα μακρυμάνικα πουκάμισα για να σε εκτιμήσουν και οι γύρω σου

Πάντα υπάρχει χώρος για το μακρύ μανίκι.

Ανοίγεις την ντουλάπα σου και βλέπεις όμορφα, περιποιημένα και τακτοποιημένα, 20 χρωματιστά πουκάμισα με κοντό μανίκι. Όλα έχουν περίεργα σχέδια και έντονα χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν μέσα στο πλήθος από άλλα πουκάμισα με κοντό μανίκι και περίεργα σχέδια. Αστείο ήταν. Όλα σχεδόν τα πουκάμισα στα «ψαγμένα» μπαρ που θα πας, είναι ίδια. Το περίεργο, έχει γίνει πλέον εύκολο για τον καθένα. Το δύσκολο, είναι να είσαι αυθεντικός και να ξεχωρίζεις για την απλότητά σου. Σου δίνουν αυτή την δυνατότητα τα πολύχρωμα, γεμάτα κύκλους, τρίγωνα, λιοντάρια και πάπιες, πουκάμισα; Σίγουρα όχι.

 

 

Αυτό που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να ανοίξεις και το πάνω μέρος της ντουλάπας και να κατεβάσεις από εκεί τα απαλά, μακρυμάνικα πουκάμισα που έχεις. Γιατί, σίγουρα έχεις. Ποιο είναι το σκεπτικό στην κίνηση αυτή; Θα αποκτήσεις, επιτέλους, την σοβαρότητα που σου λείπει. Σκέψου πόσο διαφορετικός θα είσαι ανάμεσα σε 40 άτομα που πιστεύουν πως πρωτοτυπούν φορώντας το λαχανί πουκάμισο με τα κουλουράκια ζωγραφισμένα πάνω τους. Επίσης, πρέπει να ξέρεις πως, όσο πιο απλός είσαι, τόσο το καλύτερο. Οι περισσότεροι, φορώντας τα «ψαγμένα» τους, μοιάζουν με τον θείο μας όταν ψήνει στο μπάρμπεκιου.

Και μην σκέφτεσαι αν ακόμα υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες. Αν ζεσταίνεσαι, τότε απλά σηκώνεις τα μανίκια. Έχει ψύχρα λίγο πριν το ξημέρωμα μετά το μαγευτικό σου ποτό; Απλό. Κατέβασε τα μανίκια. Ας επαναφέρουμε την απλότητα, λείπει περισσότερο από ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved