Σε άλλα νέα: Δημιούργησαν app για one night stand στα αεροδρόμια

Συνεχίζεις να φοβάσαι τα αεροπλάνα;

Δεν ξέρουμε πόσοι εκεί έξω έχουν ως φαντασίωση το σεξ μέσα στα αεροπλάνα, αλλά η μικρή μας εμπειρία μας λέει πως δεν είναι και τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί. Μάλλον. Ειδικά όταν σκάνε οι αεροσυνοδοί και χτυπάνε την πόρτα της τουαλέτας σαν γιαγιάδες που υποφέρουν από συχνοουρία. Οπότε το λες και κάπως δύσκολο.

Ε και; Δεν υπάρχουν αεροδρόμια; Όλα στο αεροπλάνο;

 

863025

 

Ιδού λοιπόν ένα app που θέλει να φέρει πιο κοντά τους ταξιδιώτες του κόσμου που, όσο περιμένουν να απογειωθεί η πτήση τους. Το App in the Air.

Να πούμε ωστόσο αυτό. Το app υπάρχει από το 2012 και έχει περισσότερο την λειτουργία του «αεροβοηθού». Κρατάει δηλαδή στοιχεία για την πτήση σου, την βαλίτσα σου, το σε ποια πύλη πρέπει να επιβιβαστείς κλπ. Όμως η νέα ολοκαίνουργια υπηρεσία του, σου επιτρέπει να χτίσεις το προφίλ σου, που να φαίνεται η φωτογραφία, ο τόπος διαμονής και ο προορισμός. Αν μάλιστα βλέπεις κάτι που σου αρέσει και είστε στο ίδιο αεροδρόμιο, μπορείς να στείλεις απευθείας μήνυμα και να γνωριστείτε πίνοντας καφέ ή ποτό. Ή και κάτι παραπάνω. Ποτέ δεν ξέρεις.

app in the air hero

 

Σε κάθε περίπτωση, μας φαίνεται μία χαρά το όλο σκηνικό. Μηδενικός προβληματισμός για το πώς θα το κάνεις στον αέρα, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει η λύση του ταπεινού πλην τίμιου αεροδρομίου. Και προσοχή στις πόρτες. Κολλάνε εύκολα και χάνεις πτήσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved