Για να παίξεις ματς χρειάζεσαι σωστή προθέρμανση

Όσα την ενοχλούν στα προκαταρκτικά και δεν σου τα λέει.

Θα ξεκινήσω από τα βασικά: Σεξ χωρίς προκαταρκτικά είναι μισό σεξ (εκτός αν σε λένε Μπιλ Κλίντον, οπότε τα προκαταρκτικά δεν τα θεωρείς σεξ). Και δεν αναφέρομαι στη φάση που δε βαστιέσαι από τον πόθο και την πιάνεις την άλλη την κολλάς στον τοίχο και γίνεται χαμός, αλλά στη φάση που είσαι αραχτός στο κρεβάτι σου με τα καθαρά σου σεντονάκια και την έχεις απέναντι να σε κοιτάζει με προσμονή περιμένοντας να κηρύξεις την έναρξη των εργασιών.

Κακά τα ψέματα και ανατομικά να το πάρεις το πράγμα, οι γυναίκες χρειαζόμαστε το χρόνο μας για να έρθουμε σε mood και κυρίως για να ολοκληρώσει. Πώς εσύ βλέπεις τη Sara Sampaio με μαγιό και αμέσως αισθάνεσαι ανεβασμένος; Καμία σχέση!  Οπότε, θα πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου, ότι αν δεν χύσεις ιδρώτα, credits δεν θα λάβεις.

Καλά είναι τα προκαταρκτικά, αλλά γίνονται ακόμα καλύτερα όταν αφήνουν και τα δύο μέρη ικανοποιημένα. Γιατί -χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω- μερικές φορές καλύτερα να απουσιάζουν, παρά να μας οδηγούν ένα βήμα πριν τη σχιζοφρένεια εξαιτίας λάθος χειρισμών και κακών τοποθετήσεων. Θα μου πεις, η πρόθεση μετράει. Σαφώς! Έλα όμως που το σεξ είναι σαν το ποδόσφαιρο: Σημασία τελικά έχει μόνο το αποτέλεσμα. Πάμε λοιπόν.

giphy fore

Βαριέσαι φριχτά

Έλα, να πούμε την αλήθεια. Πολλές φορές τα βαριέσαι. Και φαίνεται ότι τα βαριέσαι, οπότε σκέφτεσαι να «κόψεις δρόμο». Από την άλλη να ξέρεις ότι καμιά γυναίκα δεν θέλει την ξεπέτα, φάση δηλαδή «περάστε, σκουπίστε, τελιεώσατε, α! Τι μας λες; Είσαι και εσύ εδώ;». Ξαναλέω άλλο το σεξ που γίνεται στα γρήγορα και αλλό το σεξ πυο γίνεται για την παρτη μου (δηλαδη σας). Γενικά η ξεπέτα για μας είναι κάτι αρνητικό οπότε βγάλε την από το μυαλό σου και πορεύσου με άλλες σταθερές.

Ξέρω ότι άνθρωπος είσαι κι εσύ και κουράζεσαι, όμως η αντοχή και η υπομονή (κυρίως αυτή) θα σε διαφοροποιήσει από τον μέσο όρο. Γιατί ακόμα και αν παθαίνεις αγκύλωση στην κάτω σιαγόνα ή δεν νιώθεις τα δάχτυλα ή τα χέρια σου, εσύ συνεχίζεις ορμητικός και ενθουσιώδης επειδή απλώς τη βλέπεις να το απολαμβάνει. Και αυτό είναι η δύναμή σου. Όπως του Σαμψών ήταν τα μαλλιά!

Δεν επικοινωνούμε

Πέσε να μας φας, αλλά αν δεν υπάρχει επικοινωνία στο σεξ, κάπως κομπλάρουμε. Και δεν εννοώ μόνο τη λεκτική εποικοινωνία, που απαιτεί ολόκληρο κεφάλαιο ανάλυσης. Μπορεί εσύ να έχεις πιο αναπτυγμένα τα ένστικτά σου, εμείς όμως θέλουμε τη στιγμή ακριβώς που θα μας κάνεις το πιο πρόστυχο πράγμα στον κόσμο να νιώθουμε ότι είμαστε οι απόλυτες θεές σου. Για παράδειγμα: Κάνεις στοματικό και παράλληλα χαϊδεύεις το στήθος μας. Τσουπ, τρυφερότητα από κει που δεν το περιμένεις, και χωρίς να πιεστείς καθόλου. Εντάξει στήθος πιάνεις, δεν σου είναι και πλάκωμα.

bigstock Male Hands Touching Female Bus 101304608433434

Δεν μας παίζεις (στα δάχτυλα)

Ωραία έχεις πέος. Δυστυχώς όμως δεν είναι αρκετό. Αυτό δεν χρειάζεται να σε γεμίζει άγχος, αντίθετα πρέπει να νιώθεις χαρά για το πόσο πολύ θέλουμε να απολαύσουμε το σώμα σου και με πόσους πολλούς τρόπους μπορείς να μας προσφέρεις χαρά. Η φύση σου έχει δώσει χέρια και πιο συγκεκριμένα δάχτυλα.

Ο συνδυασμός πέους και δαχτύλων μπορεί να έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αν μάλιστα είσαι και specialist, ίσως να μη χρειαστείς το πέος και καθόλου -σε πρώτη φάση-, ειδικά μάλιστα αν έχεις πέσει στην κατηγορία «κλειτοριδική». 

Ναι, αλλά δεν είναι μόνο το στοματικό

Μερικές φορές ξεχνάς. Ξεχνάς όλα αυτά τα μικρά πραγματάκια που ίσως δεις σε ταινία (όχι από αυτές με τη Lisa Ann) και τα οποία θα χαρακτηρίσεις γλυκανάλατα. Ένα άγγιγμα, ένα φιλί σε σημείο εκτός των χειλιών -όχι μέτωπο, αφτί ή λαιμό- και όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους. Ακόμα κι αν είσαι έξω, δε σε εμποδίζει κανείς να την ερεθίσεις όσο ακόμα τρώει το φιλέτο της -αν τρώει σαλάτα τα πράγματα είναι σκούρα -γενικά, όχι μόνο στο σεξ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved