Δέκα στάσεις για να μπεις βαθιά. Στο θέμα.

"Άσε μας ρε Ratpack που θα μας πεις και πώς θα...", είπε κι έκανε κλικ.

Εντάξει, το έχουμε καταλάβει: από ορμές πας πολύ καλά. Δεν είσαι σαν τους αθλητικούς ψηλούς που αν δεν «ταϊστούν» σωστά από τον κοντό δεν πρόκειται να σκοράρουν. Εσύ δημιουργείς για τον εαυτό σου. Σηκώνεσαι για τρεις μετά από ντρίμπλα και δεν μασάς αν δεν έχει βρεθεί συμπαίκτής να σου δώσει ένα ταπεινό σκριν για να έχεις καλύτερη ορατότητα προς το καλάθι.

Ήρθε όμως ο καιρός να δημιουργήσεις και για εκείνη. Και όχι δεν εννοούμε να περιοριστείς σε μερικές ασιστ -θα σκοράρετε και δύο. Και αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα του σεξ. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο συμπαίκτες.

Για αυτό, λοιπόν, όταν φτάσετε και οι δύο στο σημείο που απλώς θέλετε να κατασπαράξετε ο ένας τον άλλον, κάνε διείσδυση με τους εξής δέκα τρόπους και στείλε τη στα ουράνια.

1. Στάση FLATIRON

flatiron

Πώς γίνεται: Εκείνη είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα με τους γλουτούς ελαφρά ανοιχτούς -τόσο όσο για να πραγματοποιήσεις «έφοδο».

Γιατί δουλεύει: Δεν υπάρχουν σοβαρά εμπόδια κατά την είσοδο, κάτι που αυτομάτως το κάνει ιδιαίτερα αποδοτικό. Αν δεν πιστεύεις τις μαρτυρίες χιλιάδων ανδρών εκεί έξω, δώσε βάση σε αυτά που λένε οι σεξολόγοι. Και τι λένε; ότι σε αυτή τη στάση είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχεις το σημείο G.

2. Face –Off

stasi

Πώς γίνεται: Κάτσε κάπου -άραξε για την ακρίβεια- και άσε εκείνη να πάρει πρωτοβουλία. Μην ανησυχείς, ξέρει τι θα κάνει. Είναι η στάση που «απογειώθηκε» στα μάτια μας όταν είδαμε την Αλεξάντρα Νταντάριο και την Έμιλυ Ραταϊκόφσκι να «δαμάζουν» αντίστοιχα τον Γούντι Χάρλσον (True Detective) και τον Μπεν Άφλεκ (Το κορίτσι εξαφανίζεται).

Γιατί δουλεύει: Τα πόδια της έχουν σηκωθεί ψηλότερα, επομένως είναι σαν να σου λέει «ότι έχεις να δώσεις,  είναι καλοδεχούμενο». Έχε υπόψη όμως πως αυτή ελέγχει το πόσο θα σε αφήσει να «εμβαθύνεις».

3. Woman on top ή απλώς Cowgirl

The Cowgirl Sex Position

Πώς γίνεται: Σε έχει βάλει κάτω για τα καλά και πλέον αυτή κάνει κουμάντο. Πιάσε την από τους γλουτούς για να τη «βοηθήσεις», δίνοντάς της έξτρα ώθηση.

Γιατί δουλεύει: Είπαμε αυτή κάνει κουμάντο, άρα θα βρει μόνη της το σημείο G της.

4. Ιεραποστολικό

iera

Πώς γίνεται: Ε εντάξει, δεν χρειάζεσαι εμάς να σου πούμε πώς γίνεται. Έστω όμως –λέμε τώρα ότι δεν ξέρεις- ξάπλωσέ τη, κοίτα τη στα μάτια και απλά μπες μέσα της.

Γιατί δουλεύει: Έχεις τον εσύ  τον έλεγχο, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις τι θες εσύ (που ξέρεις) και τι γουστάρει εκείνη (μπορείς να το μάθεις έυκολοα). Το eye contact είναι υπέρ σου.

5. Doggy Style

doggy

Πώς γίνεται: Η αγαπημένη στάση όλων. Γονάτισέ τη και συνέχισε να κάνεις παίζεις μπαλίτσα. Από σένα εξαρτάται και πάλι. Το βασικό εδώ είναι η πλάτη να μένει ίσια ώστε γλουτοί και ώμοι να είναι στο ίδιο ύψος.

Γιατί δουλεύει: Η γωνία της στάσης επιτρέπει την εκ βαθέως διείσδυση, και μπορείς άνετα να φτάσεις στο σημείο G της. Θα πάρεις έξτρα πόντους αν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και τα χέρια σου. Άγγιξε ή/και χτύπα (με μέτρο, ε;) ελεύθερα όλα τα σημεία του σώματός της που μπορείς να φτάσεις με τα χέρια σου.

6. The Caboose

sex position the caboose

Πώς γίνεται: Εσύ κάθεσαι και εκείνη με τη σειρά της κάθεται ανάμεσα στα πόδια σου. Όχι πρόσωπο με πρόσωπο όμως.

Γιατί δουλεύει: Δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο, οπότε και μόνο το ότι θα είναι κάτι σχετικά καινούργιο θα σας φανεί ότι η διείσδυση είναι βαθύτερη απ ό,τι πραγματικά είναι.

7. Spooning

Spooning Sex Position 4

Πώς γίνεται: Πάρ’ την αγκαλιά την ώρα που είναι ξαπλωμένη με πλάτη σε σένα και... ε και ξέρεις.

Γιατί δουλεύει: Αν το χειριστείς σωστά, θα την κάνεις να καταλάβει ότι εσύ ορίζεις το πόσο βαθιά θα φτάσεις. Η στάση μάλιστα είναι ότι καλύτερο σε περίπτωση που είστε και οι δύο κουρασμένοι, αλλά παραμένετε «οπλισμένοι».

8. Το πιστόνι

butter

Πώς γίνεται: Είναι αυτό που λέμε «για την πατρίδα, αδέρφια». Σκέψου ότι πας για ιεραποστολικό μόνο που της ανεβάζεις τα πόδια ψηλά. Η δίοδος είναι πραγματικά ορθάνοιχτη.

Γιατί δουλεύει: Το ότι κανείς δεν σε εμποδίζει είναι ικανό να σου δώσει έξτρα«τρέλα», ενώ είναι ίσως η μοναδική στάση πυ θα σου επιτρέψει να φτάσεις μέχρι το τέλος της διαδρομής, μέχρι το «βάθος κήπος». Σε αυτό σημείωσε ότι σε αυτή τη στάση κυλάει περισσότερο αίμα στο κεφάλι της, κάτι που είναι βασικό για να νιώθει περισσότερη ικανοποίηση.

9. Το τρυπάνι

COWGIRL

Πώς γίνεται: Αν δεν σ’ άρεσε ή σου φάνηκε κουραστική η προηγούμενη στάση, μπορείς να τη δοκιμάσεις και στο καθιστό της -και κάπως πιο ξεκούραστο για τους δυό σας.

Γιατί δουλεύει: Δεν φανταζόμαστε να πήρες τοις μετρητοίς τα περί καθιστικών. Σκέψου ότι κάνεις βαθιά καθίσματα με στόχο τον κόλπο της. Και από τη στιγμή που θα τα καταφέρετε το αποτέλεσμα θα είναι το υπέρτατο.

10. ΟΜ

om sex position

Πώς γίνεται: Κάθεσαι σταυροπόδι την ώρα που εκείνη έρχεται μπροστά σου, σε κοιτάζει face to face και σε τυλίγει με τα πόδια της. Έτσι σε φέρνει πιο... βαθιά σε αυτήν.

Γιατί δουλεύει: Με αυτή τη στάση μπορείς να μπεις βαθιά με παραπάνω από έναν τρόπους. Σε αυτή τη στάση τα πόδια της είναι πιο ανοιχτά από ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved