Πώς οι γυμνές φωτογραφίες σου μπορεί να σου βγουν σε καλό

Δεν το περίμενες ε; Κι όμως η τεχνολογία εδώ θα δουλέψει υπέρ σου.

Το έχεις κάνει, ίσως να το κάνεις αυτή την περίοδο και πιθανότατα να μη σταματήσεις να το κάνεις και στο μέλλον. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη είναι, ότι αυτό το γυμνό που έστειλες στην κοπέλα σου, ή σου έστειλε εκείνη, το Facebook σε καλεί να το μοιραστείς και μαζί του και όχι για το σκοπό που φαντάζεσαι.

Όχι, ο Zuckerberg δεν τρελάθηκε και όχι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποφάσισε να μετατραπεί σε προπύργιο του μπανιστηριού. Στόχος είναι να «πολεμήσει» το revenge porn με κάθε μέσο, ώστε να σταματήσουν ζωούλες ανυποψίαστων… γυμνών να καταστρέφονται εκεί έξω.

Για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας: Εσύ, ξέρεις τι είναι το squirting;Εσύ, ξέρεις τι είναι το squirting;

Στόχος του εγχειρήματος αυτού λοιπόν, είναι η… πάταξη της γνωστής εκδίκησης από πρώην σε πρώην και φυσικά όλων των δυσάρεστων συνεπειών, που φτάνουν μέχρι και σε αυτοκτονίες!

 gettyimages 817026220

Επειδή όμως κανένα σχέδιο δεν αγγίζει την τελειότητα, έτσι κι αυτό τα έχει τα προβληματάκια του. Αφενός ο αποφασισμένος εκδικητής δε θα αφήσει το Facebook να του σταθεί εμπόδιο, υπάρχουν και άλλα μέσα ως γνωστόν, και αφετέρου θα πρέπει να στείλεις όλο το γυμνό σου υλικό προκειμένου να καταγραφεί (ντάξει ξεφτίλα)!

Και αυτό: «Εχμ... Δεν θέλω να συγκατοικήσω ακόμα μαζί σου»

Ηθικό δίδαγμα: Μη στέλνεις γυμνά εκτός αν ο άλλος ή η άλλη είναι διπλοτσεκαρισμένη, και όταν θέλεις να παρατήσεις κάποιον κάνε το γλυκά και όμορφα γιατί αν τον θυμώσεις ο δημόσιος διασυρμός σου είναι μονόδρομος. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved