Εγχειρίδιο για την Κόλαση του "Friendzone"

Ό,τι πρέπει να κάνεις για να την κατακτήσεις «με το σπαθί σου».

Πριν λίγες μέρες, πίνοντας ένα κοκτέιλ με την παρέα μου μπύρες πίναμε αλλά ήθελα να το κάνω πιο κοριτσίστικο και συζητώντας περί ανέμων και υδάτων ΟΚ, περί σεξ έπεσε στο τραπέζι ένα θέμα διαχρονικό, καυτό και... δύσκολο. Τι γίνεται όταν αποφασίσεις να βγεις από τη friendzone και να κάνεις την επίθεσή σου στη γυναίκα που εδώ και κάποιους μήνες (ή και χρόνια) βλέπεις καθημερινά και η καρδούλα σου χτυπάει περισσότερο και από ταμπούρλο σε κερκίδα φανατικών; Τι γίνεται όταν παίρνεις τα κουράγια, παίρνεις και τη βαθιά την ανάσα και λες: «Αδερφέ μου, ή τώρα ή ποτέ»!

kolasi friendzone 1

Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε, ότι για να κάνεις τη συγκεκριμένη κίνηαση θέλει κότσια, θάρρος και πυγμή. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει περίπτωση η γυναίκα στην οποία θα εκφράσεις τα αγνά και άδολα αισθήματά σου, να μην κολακευτεί και κυρίως να μη σε εκτιμήσει. Oπότε, δεν θα πρέπει να βασανίζει το μυαλό σου με σκέψεις του στυλ «θα φάω τα μούτρα μου, τι πάω να κάνω, ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;». Άλλα πράγματα πρέπει να κυριαρχούν το μυαλό σου και κυρίως η πεποίθηση ότι η επιλογή σου είναι σωστή και ότι η τύπισσα είναι Κυρία και δεν υπάρχει περίπτωση να σε διασύρει. Πάμε παρακάτω...

Μετά το πέσιμο, τι;

Το θέμα λοιπόν, και στο σημείο αυτό έπεσαν οι διαφωνίες, δεν είναι να εκφράσεις τον έρωτά σου σε μορφή «συγνώμη-για-την-έκφραση-κλάψας-που-χω-πάρει» και στη συνέχεια απλά να περιμένεις την πριγκίπισσα να αποφασίσει. Φίλε μου, αν όντως το κορίτσι το θέλεις, ο σωστός ο τρόπος δεν είναι να πέσεις με τα μούτρα στον έρωτα και να της τα δώσεις όλα στο πιάτο, ακόμα κι αν εκείνη ξέρει ότι τη θέλεις σαν τρελός. Kαι θα μας ρωτήσεις, δικαίως, «Τι πρέπει να κάνω για να την κάνω να με θέλει»;

Από προσωπική πείρα, διότι κακά τα ψέματα πάντα σε μεικτές παρέες δημιουργούνται τέτοια μπερδέματα, έχω να σου πω ότι το «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών» δεν πιάνει για κανένα λόγο. Δηλαδή, είναι τέλειο να τη βοηθάς σε όλα, να την πηγαινοφέρνεις με το αυτοκίνητο –ΟΚ όχι και τόσο τέλειο- και γενικά να της κάνεις όλα τα χατίρια -βασικά ποιος είσαι μωρέ ο μπαμπάς της;- αλλά με το σταυρό στο χέρι δεν... έκανε δουλίτσα κανείς! Η πρώτη παγίδα είναι ότι θα σε θυμάται μόνο όποτε βαριέται και δεν έχει παρέα, η δεύτερη όταν θα θέλει χάρη και η τρίτη όταν θα θέλει ώμο να κλάψει. Και τι σε πέρασε δηλαδή; Δεκανίκι; Στο εγγυόμαστε και βάζουμε και χέρι στη φωτιά, ότι η συγκεκριμένη, δικιά σου δεν παίζει να γίνει ποτέ. Συνεχίζουμε.

14218420 10209603776387812 1043186121 n

Ένα γρήγορο ΜΑΝual

Ο σωστός ο τρόπος, και αυτός που θα τη βάλει σε σκέψεις, στο λέω και πάλι από προσωπική πείρα, είναι μετά το ξεφούρνισμα, και εδώ συμφωνήσαμε άντρες και γυναίκες, να αρχίσει μία μακρά περίοδος... αέναου γραψίματος! Δηλαδή, πετάς εσύ τη βόμβα, την αφήνεις με το στόμα ανοιχτό, εκείνη προφανώς και δεν ξέρει τι να πει γιατί δε σε γουστάρει (αν σε γούσταρε θα το είχες καταλάβει αφενός και αφετέρου με το που ξεστόμιζες το «Σε θέλω» θα σε είχε πιάσει και θα σου έδινε σβουρηχτά φιλάκια) και στη συνέχεια συνεχίζεις ατάραχος την κουβέντα σας.

Μέσα σου συντελείται μία επική πάλη, αλλά εξωτερικά παραμένεις ψύχραιμος και κύριος. Εκείνη φυσικά προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ και να συγκεντρωθεί, αλλά να ξέρεις ότι σίγουρα δεν τα καταφέρνει. Το μυστικό λοιπόν, και αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας σου, είναι από εκείνη τη στιγμή και μετά να αρχίσεις να ασχολείσαι με κάποια άλλη. Και όταν λέμε να ασχοληθείς, εννοούμε να αρχίσεις να βγαίνεις μαζί της και φυσικά να τη φέρνεις και στην παρέα. Εκείνη λοιπόν είναι και η στιγμή, που το αντικείμενο του πόθου σου θα δαιμονιστεί και θα αρχίσει να σε βλέπει με εντελώς διαφορετικό μάτι.

Εμείς οι γυναίκες, όταν κάτι το θεωρούμε δεδομένο, τείνουμε και να μην το εκτιμάμε. Όταν λοιπόν το χάσουμε, ακόμα και να μην το θέλαμε ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κινήσουμε γη και ουρανό προκειμένου να το ξανακάνουμε δικό μας. Έτσι ακριβώς είναι και με σένα. Εσύ είσαι το τρόπαιό της και φυσικά ο άντρας που της καλύπτει τις ανάγκες του ερωτικού συντρόφου, εκτός φυσικά του σεξ, διότι η γυναίκα να ξέρεις, τον άντρα τον καψούρη θα τον εκμεταλλευτεί με χίλιους δύο τρόπους αλλά ποτέ σεξουαλικά. Σε αντίθεση φυσικά με σένα, κύριέ μου.

ron

Αν λοιπόν κινηθείς μεθοδικά και κυρίως ψύχραιμα, χωρίς να υποκύψεις με την πρώτη στις γλύκες της, τότε να ξέρεις η τύχη είναι με το μέρος σου. Υπάρχει πιθανότητα να υποβόσκει και γι' αυτή κάτι και να μην είχε τη δύναμη να στο πει. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα απλά να χάσει το σιγουράκι της. Σε κάθε περίπτωση, βλέπεις τα σημάδια και πράττεις αναλόγως. Στην περίπτωση βέβαια που δεν σας κάτσει, μπαίνει και η παρέα στην μέση, η οποία πιθανότατα να χωριστεί για ένα διάστημα. Αλλά εμείς είμαστε της άποψης, ότι σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να ‘χουν όλοι οι άλλοι... Και τέλος πάντων, δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχεις κάτι δίχως να στενοχωρήσεις κάποιον άλλο. Πάγιος κανόνας τον οποίο καλό θα ήταν να ενστερνιστείς για να περνάς καλύτερα στη ζωούλα σου.

Ωπα, πού πας; Δεν τελειώσαμε, στο τέλος σου άφησα το πλέον σημαντικό: αν τελικά φας –φτου κακά- χυλόπιτα, μην το γυρίσεις στην κατάθλιψη. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα σε έναν μήνα να σε κυνηγάει. Trust me…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved