Αν θες να κρατήσεις τη σχέση σου πρέπει να αναβαθμίσεις το σεξ που κάνεις

Μην το δένεις πως ό,τι κάνεις θα είναι πάντα το σωστό. Ενίοτε, πρέπει να προσπαθήσεις και περισσότερο.

Δεν είναι ντροπή να το παραδεχθείς ότι μετά από ένα κάποιο διάστημα σε σχέση το σεξ γίνεται από διεκπαιρεωτικό στην καλύτερη, σπάνιο στη χειρότερη. Το κακό ή ανύπαρκτο σεξ σε μια σχέση είναι το πρώτο βήμα για να πάρει την κάτω βόλτα, πρακτικά είναι η αρχή του τέλους, αλλά ευτυχώς είναι μια κατάσταση απολύτως αναστρέψιμη. 

Μια σχέση δεν μπορεί να λειτουργήσει στον αυτόματο πιλότο. Μοιάζει περισσότερο με ένα φυτό που έχει συνεχή ανάγκη από πότισμα και το σεξ είναι ποτιστήρι του. Μπορεί να νιώθεις ότι το σεξ με την ίδια παρτενέρ είναι ένα διαρκές deja vu, αλλά πίστεψέ μας υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο κρεβάτι, και κυρίως εκτός αυτού, αρκεί να ξυπνήσει και πάλι μέσα σας η σπίθα. Το πώς ακριβώς θα ξυπνήσει η σπίθα από τον λήθαργο, θα το δούμε ευθύς αμέσως.

 

 

Πειραματισμός

Κανείς δεν έχασε δοκιμάζοντας στο σεξ, ειδικά αν η σεξουαλική του ζωή βρίσκεται σε τέλμα. Μιλήστε ανοιχτά για απωθημένα ή πράγματα που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Ακόμα κι αν τελικά το πείραμα στεφθεί από απόλυτη αποτυχία, θα έχετε ζήσει κάτι που σας έφερε πιο κοντά. Μια ακόμα αστεία ιστορία μεταξύ σας είναι το άλλο μισό που χρειάζεται μια σχέση μετά το σεξ. 

Κάντε ντους μαζί

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από μια σέξι συνήθεια που κάνει καλό στο περιβάλλον; Κάνοντας ντους μαζί εξοικονομείτε ρεύμα/φυσικό αέριο και νερό. Στα πιο ενδιαφέροντα, η εικόνα ενός γυμνού σώματος σε απόσταση αναπνοής κάτω από νερό είναι μια πολύ ευχάριστη εικόνα. Δεν είναι ανάγκη να καταλήξει σε κάτι ακόμα πιο καυτό από τη θερμοκρασία του νερού, όμως ακόμα και η θέα ενός γυμνού, και εντός ολίγων λεπτών καθαρού, κορμιού είναι η καλύτερη υπόσχεση για να συμβεί κάτι ενδιαφέρον στη συνέχεια.

Γδυθείτε

Στο ίδιο πλαίσιο με το ντους, η απαλλαγή περιττών ρούχων μέσα στο σπίτι όταν οι κλιματικές και κοινωνικές συνθήκες το επιτρέπουν, είναι μια διαδικασία που μιλάει απευθείας στα βασικά μας ένστικτα μέσω του οπτικού ερεθισμού και στη συνέχεια μέσω της αφής της γυμνής σάρκας. Αν υπάρχει κάποια αμηχανία επί του θέματος μπορείτε να ξεκινήσετε με την απαλλαγή των ρούχων όταν πέφτετε για ύπνο, στη συνέχεια μπορείτε να πιείτε τον πρωινό καφέ χωρίς περιττά ρούχα πριν τη δουλειά και τέλος να πιείτε ένα ποτό γυμνοί. Θα έρθετε πιο αναπόφευκτα πιο κοντά και όταν έρθετε πιο κοντά θα γίνει η αυτανάφλεξη. 

 

 

Φρεσκάρετε τη μνήμη σας

Τι ήταν αυτό που σας έκανε στην αρχική φάση της σχέσης σας να βιώσετε το απόλυτο πάθος. Αυτό το πράγμα υπάρχει σίγουρα μέσα σας ακόμα και το μόνο που χρειάζεται είναι να το ανασύρετε από τη μνήμη σας. Κάντε μια μικρή αναδρομή στην εποχή που γνωριστήκατε, θυμηθείτε τα μέρη που βγαίνατε και γενικά θυμηθείτε όλα τα πράγματα που κάνατε μαζί πριν κάνετε σεξ. Ίσως σε αυτή την αλληλουχία γεγονότων κρύβεται το μυστικό που θα σας φέρει και πάλι πιο «κοντά».

Μιλήστε επιτέλους

Το σεξ δεν είναι μόνο απόλαυση, είναι και ένας τρόπος επικοινωνίας μεταξύ δύο ανθρώπων. Μια επικοινωνία όμως που για να δουλέψει πρέπει να έχει προηγηθεί και μια συμβατική επικοινωνία. Μετά από χρόνια σχέσης δεν φθίνει μόνο το σεξ, αλλά και η επικοινωνία. Η βουβαμάρα μεταξύ δύο ανθρώπων που μοιράζονται μια ζωή μαζί είναι η άλλη όψη του νομίσματος που λέγεται σπάνιο σεξ. Ξεκινήστε σαν να γνωρίζεστε από την αρχή, ξεκινήστε συζητήσεις από απλά θέματα όπως «Πώς ήταν η δουλειά σήμερα;» ή «Πού θα ήθελες να φάμε έξω την Παρασκευή;». Μέσα από συζήτηση αυτή θα φανεί ότι υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον μέσα σας και πολύ σύντομα αυτό το ενδιαφέρον θα αναπτυχθεί σε κάτι πάρα πολύ πιο ενδιαφέρον από τι πραγματικά έγινε στο γραφείο σήμερα. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved