Το νου σου: Τα βασικά σημάδια ότι ήρθε η ώρα να «κόψεις» την καβάτζα σου

Όταν έρθει η ώρα να το κόψεις, κόφτο.

Θυμάσαι που κάποτε για να κάνεις σεξ έπρεπε να έχεις σχέση; Οι εποχές αυτές λοιπόν έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Απο τη μία είναι ωραίο και απολαυστικό το casual σεξ και καλό είναι να το κάνεις όσο μπορείς (δεν είναι πάντα εύκολο), από την άλλη, έχει βρωμίσει ο τόπος τεθλιμμένες «χήρες» (χωρίς ορφανά, ευτυχώς), οι οποίες ναι μεν έχουν free σχέση, ωστόσο είναι πεπεισμένες ότι μέσω του σεξ νομίζουν θα καταφέρουν να αιχμαλωτίσουν το αντικείμενο του πόθου τους. Η μαγική λέξη που ψάχνυν είναι το μό-νι-μα. Να πάνε δηλαδή από το περιστασιακό στο σίγουρο.  

Αλίμονο! Το μόνο σίγουρο που θα προκύψει από αυτή τη στρατηγική είναι πως εσύ θα βρείς μια σίγουρη καβάτζα. Αν αυτή είναι η φάση σου, όρμα. Στο λέω με κάθε ειλικρίνεια. Εξάλλου, καλό είναι είναι να εκτιμάς εκτιμάς ό,τι σου δίνεται εύκολα.

Το casual σεξ πολλοί το αγάπησαν, ειδικά μάλιστα αν ήταν εκείνοι που είχαν το πάνω χέρι. Όπως και να το κάνουμε γλυκαίνεσαι, όταν ξέρεις πως μόλις της κάνεις το μεταμεσονύχτιο bootycall, 11 στις 10 φορές, θα παρατήσει ό,τι κάνει και θα τρέξει σε εσένα. Αντίστοιχα πολλοί, όμως, το εμίσησαν από μια στιγμή και μετά. Και μάλιστα το μίσησαν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι. Τι συμβαίνει, λοιπόν, όταν νιώθεις ότι η σεξοσχέση είναι στα τελειώματα; Και κυρίως πώς θα συμπεριφερθείς ώστε να αποφύγεις καυγάδες, νεύρα και οργισμένα τηλεφώνηματα, ειδικά αν η εκείνη είχε -λανθασμένα, τα είπαμε αυτά και παραπάνω- προσδοκίες για κάτι πιο μόνιμο; Υπάρχουν μερικά βασικά καμπανάκια (και σήμαντρα να τα πεις, μέσα θα είσαι) που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσεις.

1. Κάποιος το θέλει περισσότερο

Θα σε πάω ανάποδα, γιατί αρκετά σε έχω «νταντέψει» μέχρι τώρα. Αν την έχεις ερωτευτεί, αν πιστεύεις ότι με το καταπληκτικό, ανεπανάληπτο και εξωγήινο σεξ που κάνετε θα την καταφέρεις να σε καψουρευτεί, τότε τα πράγματα είναι άσχημα. Είπαμε το casual sex -τυπικά- προϋποθέτει ισότητα. Αν ένας από τους δύο είναι περισσότερο «εκεί», πρέπει να την κάνει το γρηγορότερο. Διότι η ισχυρή άλλη, στην περίπτωσή σου, δεν πρόκειται ποτέ να θελήσει να χάσει αυτή την γλυκιά εξουσία που ασκεί πάνω σου.

Πάμε στο αντίστροφο τώρα, που ήταν και αφορμή για το άρθρο. Εκείνη γουστάρει, έσυ όχι. Ίσως το ξέρεις αλλά θα το πω ακόμα μία φορά: Είναι ελάχιστες οι γυναίκες που κάνουν κατ' εξακολούθηση σεξ με κάποιον, χωρίς να αισθάνονται απολύτως τίποτα. Πώς καταλαβαίνεις ότι ζητάει περισσότερα; Θα σου κάνει από τα παράπονα επειδή δεν της απάντησες στο μήνυμα στο facebook -ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ-, θα σε ρωτάει πολλά για την προσωπική σου ζωή, θα θυμώνει αν αρνείσαι να βρεθείτε. Κανονικά, είπαμε, αυτή θα πρέπει να φύγει για δικό της καλό. Αλλά για να αποφύγεις μπλεξίματα και λοιπά, σταμάτα το όσο είναι καιρός. Και ας χάσεις το εύκολο και καλό σεξ που απολάμβανες μαζί της. Εξάλλου, γιατί να ακούς γκρίνια από μια γυναίκα που δεν πολυγουστάρεις κιόλας;

Μάλιστα υπάρχει σοβαρή πιθανότητα εσύ να μην έχεις και την παραμικρή ευθύνη για όλο αυτό. Διότι μπορεί εσύ να έχεις υπάρξει σαφής, παρόλαυτα εκείνη άλλα νομίζει και άλλα να ισχύουν και  αρχίζει να απαιτεί. Χρόνο και χώρο στη ζωή σου. Κάνε με το σταγονόμετρο παραχωρήσεις και να ξέρεις ότι ένα αόρατο χέρι ήδη έχει αναποδογυρίσει την κλεψύδρα μέχρι να γίνει το πρώτο μεγάλο «μπαμ».

2. Χάλια σεξ

Ε, εντάξει, τώρα τα αυτονόητα θα λέμε; Και άντε, αν κατέληξε κάποια στιγμή κακό το σεξ, σου έχουν μείνει οι θετικές αναμνήσεις της αρχής. Αν ξεκίνησε ως κακό, τότε τι ακριβώς κάνετε πουλάκια μου, μου λέτε; Συμβιβάζεσαι σε μια σχέση που έχει ως συνεκτικό συστατικό τη σωματική απόλαυση. Γιατί; Για να δεις πόσο χάλια σεξ μπορούν να κάνουν δύο άνθρωποι που δεν ταιριάζουν στο κρεβάτι; Το είδες μία, το είδες δύο, δεν χρειάζεται να γράψεις και διαριβή για το πόσο άθλια μπορεί να γίνει η σεξουαλική σου ζωή. Και τελοσπάντων, το ό,τι κινείται εκτελείται,θα πρέπει να εκλείψει! Γίνε λίγο πιο εκλεκτικός.

Εκτός βέβαια από τον ανομολόγητο και άδολο έρωτα που είπαμε παραπάνω, υπάρχει πιθανότητα άλλα να νομίζει και άλλα να ισχύουν, με αποτέλεσμα να αρχίσει να ζητάει και να απαιτεί. Κοίτα, δε λέω να μη βγείτε για ένα ποτό, προς Θεού μεγάλοι άνθρωποι είμαστε-θέλω να πιστεύω και στο μυαλό-αλλά μην προσπαθείς να κάνεις την καβάτζα σου σχέση, επειδή δεν έχεις με τι άλλο να ασχοληθείς. Το ποτό ή το φαγητό θα της δώσει ελπίδες που εσύ δεν είχες ποτέ σκοπό να προσφέρεις.

3. Τα πράγματα γίνονται αλλόκοτα

Και για το τέλος κάτι κινηματογραφικό: Έχεις παρατηρήσει ότι ξέρει λεπτομέρως και με σχολαστικότητα που θα ζήλευε και ο Καμπερμπατς στο «Sherlock» την κάθε σου κίνηση, διαδικτυακή και μη. Παρακολουθεί σε ποιες κάνεις like, ξέρει τα ονόματα όλων σου των φίλων και ας μην τους έχει δει ποτέ, έχει κάνει friend request μέχρι και σε εκείνη τη μακρινή ξαδέλφη σου, με την οποία δεν είσαι καν φίλος. Με αυτά δεν είναι να παίζεις. Αλήθεια. Και αν δεν πιστεύεις εμένα, νοίκιασε σε παρακαλώ το «Ολέθρια Σχέση» και δες τι τράβηξε πριν 30 χρόνια ο Μάικλ Ντάγκλας από την Γκλεν Γκλόουζ, σε εποχές χωρίς μάλιστα social media -και εμείς οι γυναίκες, το ξέρεις, ξεφεύγουμε πολύ εύκολα στα social. Εξαφανίσου, άλλαξε σπίτι, κινητό, κούρεμα, κάνε μια ντεκαπάζ αλά Ξηρός να γίνεις αγνώριστος -μη σου πω να μεταναστεύσεις κιόλας. Μακρία, πολύ μακρία, γιατί να πας κάπου που εξυπηρετεί η easy jet ή η Ryan Air, κάθε σαββατοκύριακο θα σου κάνει επίσκεψη η λεγάμενη. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved