5 πράγματα που καμία γυναίκα δε θέλει να δει στο προφίλ σου

Βοήθησέ τη με... το να μην τα βάλεις!

Μπορεί να είναι καλοκαίρι, που σημαίνει ότι ο κόσμος θα βγει και θα διασκεδάσει-όσο μπορεί με την παρούσα κατάσταση-αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: Το φλερτ μέσω διαδικτύου έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν πρόκειται να αποχωρήσει με μία απλή αύξηση της θερμοκρασίας. Οπότε, εσύ συνεχίζεις να κάνεις αυτό που ξέρεις πολύ καλά: Να προσεγγίζεις τους.. στόχους σου μέσω chat, όπου τους μαγεύεις με το απίστευτο λέγειν σου και τις θανατηφόρες ατάκες που θα ζήλευε μέχρι και ο Σωτήρης Μουστάκας στον «Ροζ Γάτο». Βέβαια, δεν αρκεί το λέγειν για να καταφέρεις να κερδίσεις το πολυπόθητο ραντεβού, μιας και η κατάσταση είναι κάπως πιο περίπλοκη. Ήξερες εσύ ότι αυτά που γράφεις στο προφίλ σου παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της διαδικτυακής –για αρχή- σχέσης σου με μία γυναίκα; Κι όμως, εμείς τα κορίτσια δίνουμε μεγάλη βάση στο μικρό σου… βιογραφικό, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί είτε πετυχημένο είτε… ολέθριο! Παρακάτω λοιπόν, έχω 5 βασικά πραγματάκια που καμία γυναίκα δε θέλει να δει στο προφίλ σου, για να ξέρεις και πού κινείσαι.

Οτιδήποτε υποδηλώνει την ροπή σου προς την ειρωνεία και το σαρκασμό

Είπαμε μας αρέσουν οι έξυπνοι άντρες αλλά από την ευφυία μέχρι να μην τολμάμε να πούμε μία λέξη γιατί θα αντιμετωπίσουμε το κοφτερό σου χιούμορ, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Γενικότερα, το να δηλώνεις ευθαρσώς πόσο είρων είσαι, το μόνο που φανερώνει είναι ανάγκη για προσοχή και ίσως έναν μικρούλη –τόσα δα- κομπλεξισμό. Και δυστυχώς, έχουμε πολλά προβλήματα για να ασχοληθούμε και με αυτό.

«Αγαπώ την περιπέτεια»

Εσύ το βάζεις με το σκεπτικό ότι είναι πολύ ενδιαφέρον και σέξι για έναν άντρα να είναι περιπετειώδης, να ταξιδεύει, να ασχολείται με extreme sports και γενικότερα να μην εφησυχάζει ποτέ. Ξέρεις πώς το μεταφράζει αυτό μία γυναίκα; «Θα βγούμε μερικά ραντεβού, ίσως κάνουμε και σεξ και μετά θα σταματήσω να σου απαντάω στα μηνύματα γιατί θα έχω βρει την επόμενη». Ένα μεγάλο «όχι» από μένα!

giphy 7

«Σκυλομπαμπάς ή γατομπαμπάς»

Είναι πολύ τρυφερό και γλυκό να αγαπάς το κατοικίδιό σου, αλλά με ένα μέτρο. Αν στις 20 φωτογραφίες σου οι 19 είναι με αυτό, είτε είσαι εσύ μέσα είτε όχι, ας πούμε ότι δεν έχεις πάρει το εισιτήριο για την επόμενη πίστα. Αφενός υπάρχουν άνθρωποι που δεν συμπαθούν τα ζώα-περίεργο ναι αλλά τι να κάνουμε;- και αφετέρου, ακόμη και να τα συμπαθούν, δεν είναι και ό, τι καλύτερο να συνειδητοποιούν ότι ο σκύλος σου είναι όλη σου η ζωή. Με αγάπη στο λέω…

giphy 1

Χόμπι: Φαγητό

Άνθρωπος που τρώει και χαίρεται το φαγητό είναι ευτυχισμένος άνθρωπος. Αλλά όπως σε όλα τα πράγματα η υπερβολή κουράζει, έτσι συμβαίνει και με αυτό. Δε λέω, έχει πλάκα να ανεβάσεις τα σουβλάκια σου, ή μία βραδιά πίτσας με τους κολλητούς σου όπου καταβροχθίζετε δίχως αύριο, αλλά από ένα σημείο και μετά η εκάστοτε ενδιαφερόμενη, αναρωτιέται αν κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου, εκτός από το να τρως. Και άντε να την πείσεις για το αντίθετο.

Οποιαδήποτε αναφορά σε γυμναστική

Εντάξει σε είδαμε ότι είσαι fit, θέλεις να μας κάνεις να το… σιχαθούμε κιόλας; Όποιος κι αν είναι ο λόγος για τον οποίο γυμνάζεσαι, δε νομίζω να υπάρχουν πολλές γυναίκες εκεί έξω που να απολαμβάνουν τις περιπέτειές σου στους 4 τοίχους ενός γυμναστηρίου, με εσένα να σηκώνεις τα βάρη και να κοκκινίζεις σαν πασχαλινό αυγό.  Εδώ που τα λέμε, νομίζω ότι πλέον η φάση Gym Addict, είναι από τις μεγαλύτερες ξενέρες που μπορεί να φάει μία γυναίκα. Συγνώμη αλλά…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved