«Στα πόσα δεσίματα να αρχίσω να φοβάμαι;»

Μια συντάκτρια μοιράζεται τη γνώμη της για τα δημοφιλή ανδρικά φετίχ.

Λίγες μέρες πριν βρέθηκα σε παρέα αντρών, με αποτέλεσμα να μάθω πράγματα τα οποία ίσως και να μην ήθελα, αλλά θεώρησα σημαντικό να απομνημονεύσω και τελικά να τα σχολιάσω για το συνολικό καλό. Φετίχ λοιπόν...

Ο καθένας, παιδιά, όπως τη βρίσκει. Στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού, διότι αυτά που άκουσα δεν τα λες και καθημερινά, πατροπαράδοτα. Και αφού ζητήθηκε η άποψή μου, τοποθετήθηκα χωρίς φόβο και πάθος. Και επειδή αυτά είναι καλό να λέγονται και προς τα έξω, όσα είπα στους φίλου μου, τα λέω και σε σένα, ώστε να μάθεις τη γυναικεία γνώμη για το λάτεξ, πχ (ναι, σε σένα στο βάθος μιλάω, μην κάνεις ότι δεν βλέπεις). Αν στα παρακάτω βρεις το αγαπημένο σου, μην ντραπείς, για σένα άξιος κριτής είναι μονάχα ο Θεός.

1. Η μαγεία της πατούσας

Οφείλω να ομολογήσω ότι το συγκεκριμένο είναι αρκετά δημοφιλές (ειχαμε μιλήσει για τη φυλή αυτών που λατρεύουν τα γυναικεία πόδια είχα αναλύσει και πριν λίγο καιρό), με τη δημοτικότητά του να αυξάνεται όλο και περισσότερο και το άγχος των γυναικών να γιγαντώνεται σε μία και μόνο σκέψη: «Είναι άραγε η φτέρνα μου αρκετά απαλή ή ήθελε κι άλλο τρίψιμο; Άραγε του αρέσει αυτό το χρώμα στα νύχια ή ήθελε κάτι πιο έντονο;». Όχι αλήθεια, μην γελάς. Εξάλλου ο μερακλης των ποδιών τα προσέχει αυτά. Ξέρεις τι είναι μέσα στο καταχείμωνο το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω σου να είναι η πατούσα γιατί ο άλλος θέλει να την μυρίζει και να τη γλείφει; Δεν ξέρω...Όλο αυτό με άγχωσε.

Θα το έκανα; Ναι, αρκεί να βάλουμε το πεντικιούρ στα κοινά έξοδα του μήνα.

giphy

2. Το κλασικό αγαπημένο μάτι

Ντάξει, δεν εννοώ να τριγυρνάς στις ερημιές και να κοιτάς ποιο αυτοκίνητο έχει θολά τζάμια, αλλά κάμποσοι εκεί έξω έχουν ένα τηλεοσκοπιακι (όπως έμαθα, πλέον, δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσιά για να αγοράσεις ένα αξιοπρεπές) και δεν το στρέφουν στα αστέρια, αλλά στο απέναντι διαμέρισμα όπου μένει εκείνη η φοιτήτρια που ήρθε από την επαρχία ή η εντυπωσιακή 40άρα, που βάζει για πλάκα κάτω δύο και τρεις, μη σου πω, 20άρες. Οι σινεφίλ θα θυμηθούν τη μικρή ερωτική ιστορία του Κισλόφσκι, για τους υπόλοιπους υπάρχει η αγαπημένη «θηλυκή εταιρεία».

Πολλοί μάλιστα, γουστάρετε η δικιά σας να κάνει στριπτίζ σε δημόσιους χώρους -καινούργια τρέλα αυτή, δεν την ήξερα. Ντάξει, ας χαλαρώσουμε λίγο. Δεν έχουν πέσει και τα κρύα ακόμα.

Θα το έκανα; Όχι, όχι και πάλι όχι. Μήπως κυκλοφορείς και με μακριές καπαρντίνες στα πάρκα;

3. Ό, τι εφαρμοστό και γυαλιστερό το θέλω

Α ναι! Το λάτεξ το αγαπημένο. Με τη λέξη λάτεξ εννοώ οτιδήποτε σε στενό και γυαλιστερό κυκλοφορεί σε στολή. Η κλασική εκδοχή μοιάζει κάπως με τη στολή της catwoman, χωρίς τα αφτάκια προφανώς. Υπάρχουν όμως επιλογές: Εκτός από το ολόσωμο, βγαίνει και σε κορμάκι για πιο καλοκαιρινές εμφανίσεις, αλλά και σε παντελόνι, top, εσώρουχο, τα πάντα όλα.

Συνοδεύεται από μαστίγια, χειροπέδες, κεριά (να προσέξεις μόνο γιατί το λάτεξ είναι εξαιρετικά εύλεκτο. Σεξ είπαμε να κάνουμε, όχι να λαμαδιάσουμε). Το λάτεξ είναι κατανοητό και αποδεκτό. Αντιλαμβάνομαι 100% τη συγκίνησή σου όταν παρατηρείς καλοσχηματισμένα οπίσθια κάτω από το (πολύ) εφαρμοστό πλαστικό. Και εκείνη μάλλον.

Θα το έκανα; Είναι λίγο ταλαιπώρια το λάτεξ. Ιδρώνεις, σε πιάνει φαγούρα. Μπαααα...

ezgif 1 deb39a3f96

4. Ο βασιλιάς του porn hub

Εντάξει, ξέρουμε ότι βλέπεις πορνό. Ξέρουμε ότι σου αρέσει να φτιάχνεις ερασιτεχνικά sex tapes (και σε πολλές από εμάς αρέσει και ας γκρινιάζουμε). Αυτό που δεν ήξερα είναι ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που τρελαίνονται να μοιράζονται τις επιδόσεις τους με όλο τον κόσμο. Και δεν μιλώ για αυτούς που ανεβάζουν ένα βίντεο για λόγους εκδίκησης, φροντίζοντας να υπάρχουν τουλάχιστον πέντε κοντινά στο πρόσωπο της κοπέλας, ώστε να διαλυθεί η παραμικρή αμφιβολία για την ταυτότητά της, αλλά για τους κανονικούς μερακλήδες, τους πορνοστάρ της διπλανής πόρτας, που διατηρούν φουλ ενημερώμενα προφίλ σε αυτές τις σελίδες και φροντίζουν να δίνουν συχνά υλικό στους followers. 

Η θέσις μου είναι λεπτή. Πολλές αγαπήσαμε το σπιτικό, ερασιτεχνικό βιντεάκι. Πολλές θέλαμε να στο προσφέρουμε, αν πήγαινες στρατό ή κάπου μακριά για μέρες (ή και μήνες) και ήθελες να έχεις κάτι να μας θυμάσαι, αλλά λίγες φτιαχτήκαμε στην ιδέα ότι το ίδιο αυτό βίντεο το παρακολουθεί ο Bob από το Τέξας (ακόμα και να δεν φαίνεται το πρόσωπό μας).

Θα το έκανα; Αν μείνει μεταξύ μας και το σβήσεις μετά, ναι. Διαφορετικά όχι. Ακόμα και αν ήξερα ότι θα το έβλεπε η πρώην σου και θα έσκαγε από τη ζήλεια της.

5. Πάρε με και πέτα με στα βράχια

Τα BDSM κόλπα είχαν πάντα οπαδούς στην πιάτσα, αλλά για πολλές από εμάς έγιναν mainstream από το λογοτεχνικό και κινηματογραφικό ανουσιόργημα που ακούει στο όνομα «50 αποχρώσεις του Γκρι». Δεσίματα, μαστίγια, χειροπέδες, ψιλοεξευτελισμούλης -στα όρια του σέξι πάντα- μία κάποια κακομεταχείρισις, ελεγχόμενη βία και πρόκληση πόνου. Καλά όλα αυτά, αλλά πάντα με μέτρο. Επίσης το συγκεκριμένο είναι για πολύ σπέσιαλ βραδιές και ακόμα πιο σπέσιαλ μουντ. Και πρώτα να το έχεις συζητήσει μαζί της. Έτσι;

Θα το έκανα: Ναι, αλλά να το πάμε λάου-λάου, ε;

bdsmmmmm

6. Το νεράκι το γάργαρο

Αρχικά μου φανηκε αστείο, όμως για όλα υπάρχει εξήγηση. Μιλάω για τη διέγερση και μόνο στο άκουσμα του...τρεχούμενου νερού. Από βρυσάκι και συνριβανάκι για το φενγκ σούι μέχρι καταρράκτη (πού να τρέχεις;). Οι περισσότεροι βέβαια βολεύονται στην μπανιέρα. Τι σας αρέσει, ρε παιδιά αλήθεια. «Μα ο ήχος του νερού, θυμίζει αρκετά τους ήχους που κάνουν τα σώματα κατά τη σεξουαλική πράξη», μου απάντησαν. Και συμπλήρωσαν ότι το σεξ στο ντουσίερα είναι δυό επίπεδα πάνω από το στεγνό.

Θα το έκανα; Έλα παιδιά, σεξ είπαμε να κάνουμε, όχι να πάθουμε πνευμονία.

shower

7. Και μου 'κανες ένα μαλλί...

Τα μαλλιά είναι η δύναμη κάθε γυναίκας.Το θέμα λοιπόν στην προκειμένη είναι τα μακριά πλούσια μαλλιά. Αν, λοιπόν, έχεις ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά, τότε προφανώς απορρίπτεις πάραυτα οτιδήποτε σε καρέ ή αλά γκαρσόν. Σε καταλάβαμε, θες να έχουμε την άκρως διεγερτική αλογοουρά ή ακόμα και κοτσιδάκια που σου θυμίζουν μαθήτρια. Οκ, ήσουν σαφής.

Θα το έκανα; Με τα χίλια, αλλά όχι τη μέρα που έχω πάει κομμωτήριο. Δεν θα πάει τσάμπα το 50ευρω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved