Ο καινούριος τρόπος που σε δελεάζει το Tinder

Με ένα νέο online παιχνίδι συναντάς το αληθινό ταίρι σου.

Όλοι έχουμε ακούσει λίγο πολύ για το Tinder, το online dating app, όπου μπορείς να βρεις το ταίρι σου μόνο με ένα πάτημα στην οθόνη του τηλεφώνου σου.

Τώρα όμως το app εξελίσσεται και ανακαλύπτει νέους τρόπους για να σε φέρει κοντά με το άλλο σου μισό.

Έφτιαξε ένα παιχνίδι για τους χρήστες του οι οποίοι μέσα σε ένα pre-apocalyptic περιβάλλον μπορούν να συναντηθούν και να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο…παίζοντας.

Ο κόσμος καταστρέφεται κι εσύ έχεις πολλές επιλογές, τι θα κάνεις;

 

Το παιχνίδι, το οποίο παίζεται μέσα στο ίδιο το Τinder, ονομάζεται Swipe Night, μία σειρά από επεισόδια choose-your-adventure, η οποία θα σε οδηγήσει σε επιλογές όπως: θα περάσεις τι τελευταίες ώρες σου σε αυτό τον κόσμο με τους φίλους σου ή θα επιλέξεις να τα κάνεις όλα μόνος σου; Θα φας το τελευταίο πακέτο με Cheetos ή θα πιάσεις το kit των πρώτων βοηθειών και θα κοιμηθείτε αγκαλιά;

Δες τα καυτά sex tapes γνωστής καλλονής στο Instagram.

Έτσι το παιχνίδι αποφασίζει με πιο ταίρι θα ταιριάξεις και θα «κολλήσεις».

Το Tinder με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να σε φέρει κοντά στους άλλους σύμφωνα με τις επιλογές σου και όχι σύμφωνα με το πόσο σέξι μπορεί να είναι ο άλλος.

Η εμπειρία μοιάζει με virtual reality show για ραντεβού στα τυφλά. Σε κάποιους μπορεί να ακούγεται fun αλλά σίγουρα κάποιοι από εμάς έχουμε ακόμη τις αμφιβολίες μας.

Το σίγουρο είναι πως τώρα και 7 χρόνια που υπάρχει το Tinder, έχει καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα στον τομέα των online γνωριμιών. Το να γνωρίζεις ανθρώπους παλιότερα ήταν δύσκολο αλλά πλέον όχι.

Το ζήτημα είναι πως το Tinder έχει γίνει περισσότερο μία μηχανή αναζήτησης sex partner παρά μία σωστή μέθοδος για να βρεις το πραγματικό σου σύντροφο.

Αυτό προσπαθεί να αλλάξει το Swipe Night. Για να δούμε αν θα το καταφέρει.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις πως μοιάζει το Swipe Night στο Tinder:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved