10 ερωτικές σκηνές του GoT που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Η εποχή που το γυμνό είχε ακόμη τα ηνία έχει παρέλθει. Όχι όμως σε αυτές τις σκηνές.

Αν ήθελες να περιγράψεις το Game of Thrones με τρεις λέξεις, η μία σίγουρα θα ήταν το σεξ-οι υπόλοιπες μάλλον είναι βία και δολοπλοκία ή κάτι παρόμοιο τελοσπάντων-. Φαίνεται όμως ότι η φετινή, 8η και τελευταία σεζόν, μας έχει στερήσει πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα. Η ωμή βία δεν υπάρχει, η δολοπλοκία ούτε καν, αφού μέχρι και ο απίθανος-πάντα- Lord Varys φαίνεται να περιορίζεται, ενώ για το σεξ ας μην ανοίξω το στόμα μου. Κομμένες σκηνές, φιλάκια αγκαλίτσες και όλα τα υπόλοιπα εννοούνται. Και ερωτώ: Αυτό το Game of Thrones θέλουμε; Εγώ σίγουρα όχι.

Με τις αναμνήσεις να με τυλίγουν λοιπόν, είπα κι εγώ να θυμηθώ εκείνες τις ερωτικές σκηνές που έγραψαν ιστορία στην αγαπημένη μας σειρά, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Ορίστε, συγκινήθηκα τώρα.

 

Όταν η Daenerys έγινε η woman on top

Α αξέχαστη σκηνή με την άπειρη νεαρά Targaryen, η οποία προφανώς είχε σιχαθεί το doggy style που τόσο αγαπούμε ο Dothraki Khal Drogo, και είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Και πολύ καλά έκανε, διότι ο Khal της είδε ότι η μικρή έχει τσαγανό, και οι τηλεθεατές ότι η Emilia μπορεί να γίνει και σέξι! Και πολύ μάλιστα…

 

Όταν ο Bran γκρεμοτσακίστηκε

Ίσως το πιο σημαντικό γεγονός ολόκληρης της σειράς, το οποίο σαφώς και συνοδεύτηκε από ερωτική σκηνή. Τα δύο δίδυμα αδέρφια κάνουν σεξ σε απόμερο πύργο του Winterfell, ο μικρός Bran τους βλέπει, και ο πάντα κούκλος αλλά ζοφερός, Jamie Lannister τον σπρώχνει, ελπίζοντας πάντα να σκοτωθεί. Things he did for love.

 

O και καλά Δράκος με τη βοηθό της Daenerys

Χαζός, αντιπαθητικός, ολίγον τσαρλατάνος, ξεκάθαρα όχι διάδοχος και πολύ ύπουλος. Αυτός ήταν ο Viserys ο αδερφός της Dany, τον οποίο ο Khal Drogo σκότωσε φέρνοντάς του καπέλο καυτό χρυσό. Θα πρέπει όμως να είμαστε δίκαιοι: Η σκηνή που παίρνει το μπανάκι του μαζί με την Dorah-και στη συνέχεια κάνουν σεξ-είναι άκρως αισθησιακή και αληθοφανής. Μπράβο. Έκανε και κάτι σωστά.

 

Ο –πολύ άτυχος- Theon με μία… κοπελιά στο πλοίο

Πηγαίνοντας για τα Iron Islands ο Theon Greyjoy είπε να μη χάσει χρόνο και το έκανε το σεξ του στο πλοίο, με μία όχι ιδιαίτερα γοητευτική κοπέλα, την οποία μάλλον δε γούσταρε και πολύ. Η σκηνή όμως ήταν τίμια και ο Theon μας επέδειξε τους κοιλιακούς του τους οποίους εμείς οι γυναίκες εκτιμήσαμε. Ο καημενούλης, δεν ήξερε τι θα στου συνέβαινε στη συνέχεια…

theon and the ship captain s daughter 1554241860

 

Ο –και καλά παρθένος-Jon και η Άγρια Ygritte

Ο Jon Snow είναι το κεντρικό πρόσωπο της σειράς και ο απόλυτος ήρωας αν με ρωτάς. Έβαλε τα μαύρα, πήγε στο Castle Black και ορκίστηκε αιώνια παρθενία. Βρέθηκε όμως στο διάβα του η κοκκινομάλλα άγρια Ygritte, είδε τα μελαγχολικά του ματάκια, τρελάθηκε και έγινε το κακό μέσα σε μία σπηλιά. Αξέχαστες στιγμές.

 

H Dany με τον υπέροχο Daario Naharis

Ωραία η Emiλια Clarke, αλλά και για να σφάζονται όλοι οι άντρες στην ποδιά της δεν είναι. Σόρι. Τελοσπάντων, ήταν κάποτε ένα δίμετρο αγόρι που πολύ την ήθελε, και την πήρε τελικά, ο Daario Naharis.  Στη συνέχεια το αγόρι εξαφανίστηκε και ο Jorah πίστεψε ότι τώρα είναι η στιγμή του. Ναι καλά…

 

O τρελο-Ramsay με την επίσης τρελή Miranda

Ο άνθρωπος ο οποίος έμελλε να ευνουχίσει και να διασύρει τον Theon Greyjoy και να τις φάει από τον Jon Snow σε μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ολόκληρης της σειράς-Battle of the Bastards- ήταν εξίσου απροσάρμοστος και στο σεξ. Βέβαια η σκηνή που μας έδωσε ήταν κάτι παραπάνω από τίμια, οπότε δεν μιλάω άλλο. 

 

Ο Gendry, η Melissandre και οι βδέλλες

Ιδιαίτερο κορίτσι η RedWoman το γυμνό δεν το φοβήθηκε και καλά έκανε. Ένα από τα θύματά της και ο μπάσταρδος του Robert Baratheon, Gendry, τον οποίο έδεσε γυμνό και τον γέμισε με βδέλλες. Φυσικά πιο πριν είχε φροντίσει να τον ξελογιάσει με τα κόλπα της.

 

Η ανατροπή της Missandei με τον GreyWorm

Πριν η όμορφη Missandei μας αφήσει χρόνους, είχε παίξει πλακωτό με τον Γκριζοσκώληκα. Εντάξει, είναι γνωστό ότι οι Άσπιλοι είναι ευνούχοι, αλλά όπως είχε πει και η ίδια στην κυρά της, το πήγε πολύ καλά για άντρα χωρίς το βασικό αξεσουάρ. Και η αλήθεια είναι ότι η σκηνή ήταν άκρως ερωτική. Μάλλον βοηθούσαν και τα γυμνασμένα κορμιά των δύο εραστών.

 

Θεία και ανιψιός

Οι δύο απόλυτοι πρωταγωνιστές ερωτεύονται και κάνουν σεξ σε μία θρυλική σκηνή όπου γινόμαστε μάρτυρες του εξαιρετικού οπισθίου του Kit Harington. Ωραία σκηνή-θα τη θέλαμε λίγο μεγαλύτερη βέβαια-αλλά τι τα θες; Από κει και μετά έγινε ο κακός χαμός.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved