Παραδοσιακό Γιουβέτσι

#tsoulotip: Αν η γάστρα σας πίνει γρήγορα νερά συμπληρώστε λίγο παραπάνω νερό όταν ρίξετε το κριθαρακι.

 

ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό μοσχάρι ελιά κομμένο σε κομμάτια μέγεθος αυγού

1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 στικ Σέλερι ψιλοκομμένο

2 σκ.Σκόρδο ψιλοκομμένες

½ Κιλό κριθαράκι χοντρό

1 κ.σ. Πελτέ ντομάτας

400 γρ. Ντομάτα κον κασέ (κονσέρβας)

Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.



©2016-2025 Ratpack.gr - All rights reserved