ΥΛΙΚΑ
Για τα μήλα
5 μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8
100 γρ. καστανή ζάχαρη
85 γρ. βούτυρο
1/2 κ.γ. κανέλλα σε σκόνη
1/4 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.
#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ξινόμηλα, αλλά τότε θα πρέπει ν’ αυξήσουμε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ.
Για τα μήλα
5 μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8
100 γρ. καστανή ζάχαρη
85 γρ. βούτυρο
1/2 κ.γ. κανέλλα σε σκόνη
1/4 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Περισσότερα για τη συνταγή εδώ.