5 ερωτικά βοηθήματα για να μην βαριέστε στο κρεβάτι

5 ερωτικά βοηθήματα για να σώσεις τη σχέση σου από το ανιαρό σεξ.

Τα ερωτικά βοήθημα τα αγαπάμε. Και καλά θα κάνεις να τα αγαπήσεις και εσύ γιατί όσο ικανοποιημένος και αν είσαι από την ερωτική σου ζωή, τα sex toys θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Για αυτό σου έχουμε γράψει και για εκείνα που όντως θα σε βοηθήσουν να ιδρώσεις στο κρεβάτι μαζί της ή για τα άλλα που κοστίζουν μια περιουσία και μάλλον δεν θα τα αγοράσεις πότε.

Επειδή λοιπόν εμείς είμαστε fan και θέλουμε να μην χάνεις στιγμές απόλαυσης σου προτείνουμε μερικά sex toys που αν τα έχεις κάπου εκεί κοντά στο κρεβάτι είναι βέβαιο ότι θα περάσεις καλύτερα.

Για πάμε:

1. Ταινία δεσίματος

bondage

Απλό, εύκολο στη χρήση, kinky τόσο όσο και προσιτό οικονομικά (μια καλή κοστίζει περίπου 6-10 ευρώ). Αποτελεί εξαιρετικό «εισαγωγικό» βοήθημα (σαν εισαγωγικό εγχειρίδιο) για όλη αυτή τη φάση με τα δεσίματα κτλ. Αν δεις ότι σας αρέσει, μπορείς στη συνέχεια να περάσεις στα σχοινιά και τις ζώνες, που και τα δύο έχουν την πλάκα τους.

2. Δονητής 24Κ

24k

Εδώ μιλάμε για χρυσή πολυτέλεια. Πλατίνα στα 24 καράτια αλλά και τεχνολογία αιχμής αφού διαθέτει τηλεκοντρόλ ώστε να έχει απόλυτο έλεγχο όταν βρίσκεται μέσα αυτό το πανάκριβο ερωτικό βοήθημα.

3. Δονητής

vibr

Εδώ δεν έχουμε χρυσάφια και ρουμπίνια, αλλά ένα ειδικό εργονομικό σχεδιασμό που εγγυάται ότι η παρτενέρ σου θα ολοκληρώσει σίγουρα καθώς όσο εσύ θα φροντίζεις για την κολπική της απόλαυση εκείνος θα ασχολείται με την κλειτορίδα της.

4. Δαχτυλίδι πέους

ring

Τι πετυχαίνεις: Πιο έντονη αίσθηση κατά τη διείσδυση. Ειδικά εκείνη θα φτάσει στα ουράνια. Επίσης, πολλά δαχτυλίδια είναι αδιάβροχα επομένως μπορείς να χαρείς ακόμα και στη θάλασσα, στην πισίνα ή (αν δεν θες να βγεις από το σπίτι) στην μπανιέρα. Βέβαια, να έχεις στο νου σου ότι στο θέμα δαχτυλίδι ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Πολλά από αυτά κοστίζουν έως και 150 ευρώ. Αν το γουστάρεις και ξέρεις ότι θα περάσεις καλά, μην το τσιγκουνευτείς.

5. Κερί για μασάζ

candle

Όχι κερί για να της αλείψεις στο γυμνό σώμα της (καταλαβαίνεις ότι από τη στιγμή που έχετε ήδη γδυθεί η πιθανότητα για σεξ φτάνει κοντά στο 100%), αλλά αρωματικό κερί για το χώρο. Υπάρχουν ειδικά για αυτές τις δουλειές και μπορεί να σου ακούγεται ρομαντικό και girly, αλλά, είπαμε, το μασάζ οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο σεξ. Επομένως, φτιάξε σωστή ατμόσφαιρα από την αρχή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved