Πατέρας Τοπαλούδη: «Δολοφονούν ολόκληρη την οικογένεια - Τα ισόβια να είναι ισόβια» (vid)

Συγκλόνισε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, για τη δίκη της υπόθεσης δολοφονίας της κόρης του.

«Και να ζητήσουν συγγνώμη τι να το κάνουμε εμείς οι γονείς της; Ένας εγκληματίας έρχεται στους γονείς του θύματος για να πάρει άφεση αμαρτιών και αυτοί θα του πουν σε συγχωρούμε; Για να βγει στην κοινωνία και να ξανακάνει τα ίδια και χειρότερα; Θα μπορούσε να το πει αυτό κάποιος γονιός; Ο μόνος που μπορεί να δώσει συγγνώμη είναι ο θεός. Εμείς δεν έχουμε τέτοιες ψυχικές δυνάμεις. Φαντάζομαι πως κανένας γονιός δεν έχει κάτι τέτοιο», δήλωσε στον Alpha, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης.

«Ζητάμε αλλαγή του νόμου και εμείς αλλά και οι άλλες χαροκαμένες μάνες και τα ισόβια να είναι ισόβια. Δεν μπορεί οι οικογένειες των γυναικών που έχουν δολοφονηθεί να ζουν έναν ισόβιο ψυχολογικό γολγοθά. Δεν μπορεί αυτά τα τέρατα (σ.σ καταδικασθέντες για τις δολοφονίες) να βγουν από τη φυλακή ύστερα από δεκαπέντε χρόνια για να συνεχίσουν τη ζωή τους και ίσως να κάνουν τα ίδια και χειρότερα. Γι' αυτά λοιπόν τα τέρατα το σύστημα θα πρέπει να είναι τιμωρητικό. Σωφρονιστικό αποκλείεται να γίνει γι' αυτά τα τέρατα. Θεωρούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να σωφρονιστού», προσθέτει ο Γιάννης Τοπαλούδης.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved