Τόσο καιρό ξεπάγωνες ΛΑΘΟΣ την μπριζόλα σου

Με τον σωστό τρόπο όλα γίνονται.

Συνηθίζουμε να αφήνουμε το κρέας έξω από το ψυγείο αποβραδίς ή να το βάζουμε για μερικά λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων για να ξεπαγώσει.

Όμως οι τακτικές αυτές είναι λάθος. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να ξεπαγώσεις το κρέας μέσα σε μερικά λεπτά χωρίς μάλιστα να ανησυχείς για την εξάπλωση μικροοργανισμών στην κουζίνα.

Το παρακάτω άλμπουμ σου έχει τη λύση:

 

 

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μπερδεύτηκες για αυτό σε σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να σου κάνουμε επίδειξη με βίντεο.

Δες πιο καθαρά λοιπόν στο παρακάτω βίντεο πώς να ξεπαγώσεις το κρέας:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved