The Little Drummer Girl: Η σειρά που υμνεί την Ελλάδα έρχεται στις οθόνες μας μόνο στο Vodafone TV!

Ύμνοι για την Ελλάδα από ηθοποιούς και συντελεστές.

Και μπορεί ο πρώτος κύκλος της σειράς να μην γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, ωστόσο, φαίνεται πως το διάστημα κατά το οποίο οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές του «The Little Drummer Girl» παρέμειναν στη χώρα μας, ήταν αρκετό για να τους ενθουσιάσει.

Πράγματι, οι «αστέρες» της σειράς εξύμνησαν μέσα από πρόσφατες δηλώσεις τους την Ελλάδα, αναφέροντας μάλιστα ότι στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας.   Για την υποψήφια για BAFTA Florence Pugh, οι καλύτερες στιγμές από τα γυρίσματα, τα «highlights» -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- των σκηνών στις οποίες συμμετείχε, ήταν οι ώρες που πέρασε στην Ακρόπολη. 

«Πήγαινα στην Ελλάδα συχνά όταν ήμουν παιδί, αλλά δεν είχα βρεθεί ποτέ στην Ακρόπολη», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως όταν έλαβε το σενάριο για την πρώτη σεζόν του «The Little Drummer Girl» ενθουσιάστηκε, παρά το γεγονός ότι δεν πίστευε πως το γύρισμα στο σπουδαίο ιστορικό μνημείο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Μάλιστα, η Pugh αποκάλυψε το συναίσθημα εκστασιασμού που ένιωσε όταν ο σκηνοθέτης την ενημέρωσε πως τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνταν κατά τη διάρκεια βραδινών ωρών. Αυτό ακριβώς το συναίσθημα θέλησε να αποτυπώσει on camera ο σκηνοθέτης της ταινίας, ο πολυβραβευμένος Park Chan-wook, ο οποίος και κατέγραψε τις αντιδράσεις των ηθοποιών, λίγα λεπτά έπειτα από την άφιξή τους στην Ακρόπολη. 

Διαβάστε περισσότερα στο CNN Greece.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved