Φυσικά και ΕΠΡΕΠΕ να γίνει ταινία το tour των Muse

Ο Χρήστος Μπαρούνης ήταν στη συναυλία τους στην Ελλάδα, θυμάται και επικροτεί. 

Για σκέψου ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι, τόσο κολλημένοι με τους Muse, που, όταν ανακοίνωσαν το καλεντάρι του 2013, αφήνοντας στην απ' έξω για πολλοστή φορά την Ελλάδα (μετά την τελευταία τους εμφάνιση εδώ το 2007), τους έστειλαν E-MAIL, εκφράζοντας τα παράπονά τους για το γεγονός ότι μάς αγνοούν επιδεικτικά. 

Σκέψου ότι κάπου εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι, τόσο κολλημένοι, που δεν έχουν αλλάξει φωτογραφία εξωφύλλου στο φουμπού από τότε που οι Muse απάντησαν καταφατικά και έμπρακτα σε εκείνο το mail (έστω κι αν δεν απάντησαν ποτέ στον αποστολέα), με την απόφασή τους να τιμήσουν τελικά τη χώρα μας, το 2016.

Κακό πράγμα η εμμονή:

 

ασασασασασα


Ξεκάθαρα χαζός.

Όταν, όμως, για εννέα ολόκληρα χρόνια έχεις κάνει υπομονή, βγαλμένη από σύστημα Παναγιώτη Γιαννάκη, για να δεις live μία από τις αγαπημένες σου μπάντες, είσαι και ξεκάθαρα δικαιολογημένος για κάθε έκφραση και παράκρουση εμμονικής κουλαμάρας. 

Οι Muse ήρθαν το καλοκαίρι του 2016 στην Πλατεία Νερού και σύμφωνα με προσωπική αλλά και πλειοψηφική άποψη από δειγματοληψία 25 χιλιάδων ανθρώπων έκαναν μία ολοκληρωτική εμφάνιση, αντάξια του ονόματός τους, ανταποκρινόμενη στην -μέχρι τότε- άσβεστη δίψα των Ελλήνων fans να τους δουν επιτέλους από κοντά.

 

13769601 1193668033987015 162704994652570800 n

 

Ήταν μία συναυλία που είχε όλο το πακέτο. Προσωπική γνώμη. Πολλή ενέργεια on stage από τη μπάντα, πολύ πάθος από το κοινό, αξιοπρεπέστατο ήχο, καλή και «γεμάτη» playlist σε έναν χώρο που, ok, θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερος ή θα μπορούσε «να είναι και το ΟΑΚΑ», όπως είπαν κάποιοι. 

 

 

Η συναυλία εκείνη κέρδισε θετικό πρόσημο στα μάτια του κοινού, ανέβασε τη δημοτικότητα των Muse ακόμα περισσότερο στη χώρα μας και έγινε ο τέλειος κρίκος στην αλυσίδα των εμφανίσεών τους Παγκοσμίως, στο «Drones World Tour», που έγινε στο πλαίσιο της προώθησης του νέου τους άλμπουμ (Drones).

Ένα tour το οποίο, όπως μάθαμε, θα κινηματογραφηθεί με ομώνυμο τίτλο, ομόκεντρο περιεχόμενο εκείνη τους την περιοδεία, με μοναδικά εφέ που αποπνέουν την αστείρευτη δημιουργικότητα της μπάντας. Μιας μπάντας που αποδεικνύει περίτρανα για πολλοστή φορά, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξανοίγεται, να ρισκάρει, να πειραματίζεται και να κρίνεται πέρα από αυτό για το οποίο πληρώνεται. Ή απλά γιατί «η συμβίωση ανάμεσα στην ανθρωπότητα και την τεχνολογία ήταν πάντα κάτι που με ενδιέφερε», όπως είπε ο frontman Matt Bellamy.

 

MUSE DRONES POSTER 1000 920x584

 

Η ταινία θα προβληθεί παγκοσμίως ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ φορά στις 12 Ιουλίου, με την ελπίδα ότι θα περάσει κι απ' τη χώρα μας, ενώ τα εισιτήρια θα αρχίσουν να διατίθενται από τις 3 Μαΐου και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Πάρε και μια τζούρα από το trailer: 

 

Όλα αυτά βέβαια, την ώρα που οι Muse βρίσκονται στο στούντιο και ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ για τον προσεχή Νοέμβρη, με ένα μικρό διάλειμμα για μερικές συναυλίες σε Αμερική, Γερμανία, Αγγλία και Πορτογαλία. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved