Μια playlist για να ετοιμαστείς για το live του Michael Kiwanuka

Μπαίνουμε από νωρίς στο κλίμα της πολυαναμενόμενης συναυλίας.

Μετά την ακύρωση που μας τρέλανε το καλοκαίρι, φήμες έλεγαν πως θα «καθαρίσει» το Release Athens και θα τον φέρει μόνο του και τα κατάφερε. Και να οι ανακοινώσεις στα site, οι αναφορές στα ραδιόφωνα: «O Michael Kiwanuka σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» και στο μυαλό μου κάθε μέρα υποσυνείδητα μια μικρή αντίστροφη μέτρηση αφότου γυρίσαμε από τις διακοπές, μέχρι να φτάσει αυτό το Σαββατοκύριακο!

Είμαι «στα κάγκελα» ειδικά την τελευταία εβδομάδα, παίζω απαραιτήτως τουλάχιστον ένα κομμάτιτου το πρωί στον Join Radio και περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα μπω στο Gazi Music Hall να ακούσω ζωντανά τα «Cold Little Heart», «Love & Hate» και φυσικά το «Black Man in a White World».

Βαθιά μέσα μου ελπίζω να μην είμαι σε όλη τη συναυλία με το κινητό στο χέρι, είναι βρώμικη δουλειά τα live και τα stories στο Instagram, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Με την ευκαιρία, ρίξε και ένα follow @madeleine_theo να βλέπεις τι παίζει σε περίπτωση που δεν είσαι μαζί μας στη συναυλία.

H σημερινή Musicalista είναι, όπως θα έχει καταλάβει από τα παραπάνω αφιερωμένη στον Michael Kiwanuka και στα άλλα καλά παιδιά που όλοι μαζί κάνουν μια υπέροχηατμόσφαιρα. Tom Baxter, Nick Waterhouse, Jamie Cullum και Jonathan Jeremiah. Enjoy!

Η Μαντλέν Θεοφιλοπούλου παρουσιάζει κάθε πρωί 8-10 την εκπομπή Musicalista στον join radio.gr

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved