Σε άλλα νέα, γυρίζουν ταινία στα χνάρια του Braveheart

Έπος! Κυριολεκτικά.

Νομίζω ότι τους τελευταίους μήνες έχω κουραστεί πραγματικά να γράφω τη λέξη Game of Thrones ξανά και ξανά. Αλλά δε φταίω μόνο εγώ. Κι εσείς φταίτε. Κυρίως. Γιατί ότι κι αν γράφουμε για το GoT πέφτετε σαν τα κοράκια να το φάτε!

Παλιότερα είχαμε γράψει για μια από τις πλέον αγαπημένες μας ταινίες, το ιστορικό έπος του Braveheart. Εκεί όπου αγαπήσαμε το Μεσαιωνικό Σινεμά με πάθος και κολλήσαμε για πάντα με αυτό. Εκεί που είδαμε τον αγαπημένο μας Γουίλιαμ Γουάλας (Μελ Γκίμπσον) να πέφτει νεκρός. Για να συνεχίσει τον αγώνα της σκωτσέζικης ελευθερίας ο Ρόμπερτ Μπρους.

david mackenzie chris pine

Ρόμπερτ Μπρους είπαμε; Ναι ακριβώς. Αυτόν τον ήρωα των Σκωτσέζων επέλεξε το Netflix που φέρει στη μεγάλη οθόνη με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Outlaw King», από τον σκηνοθέτη του εξαιρετικού γουέστερν «Hell of High Water», David Mackenzie και με πρωταγωνιστή τον ανερχόμενο Chris Pine.

Ωπ; Το πιάσατε; MΑΚ-Κένζι. Μήπως ο αγαπητός δημιουργός θέλει να τιμήσει τους προγόνους του με αυτό το ιστορικό φιλμ; Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως αυτή τη στιγμή έχουμε μπει σε mode «αναμέννα κάρβουνα» για μια ταινία που προβλέπεται στην καλύτερη των περιπτώσεων να προβληθεί το 2018! Δεν ξενερώνουμε όμως, πάμε γερά να γουστάρουμε ρε Σκωτία!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved