Σκοτάδι, καφρίλα κι εκδίκηση στο τρέιλερ του Punisher

Ο στοιχειωμένος ήρωας της Marvel σύντομα κοντά σας.

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε ένα name dropping για τους υπερήρωες που η Marvel έχει βγάλει στο κινηματογραφικό/τηλεοπτικό κλαρί τα τελευταία χρόνια, και τους μοσχοπουλάει σαν φρεσκοψημένο ψωμάκι, αλλά εσείς θα χάνατε λίγο από τον χρόνο σας κι εμείς καμιά πενηνταριά πολύτιμες λεξούλες.

Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό: το τρέιλερ του Punisher είναι εδώ. O πλέον σκατόψυχος ήρωας του σύμπαντος της εταιρείας ετοιμάζεται για να κάνει την είσοδό του στους τηλεοπτικούς διαδρόμους του Netflix κάπου μέσα στον Νοέμβριο.

Ο Frank Caslte, κατά κόσμον Punisher, είναι ένας τύπος που δε διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε ανόσια μέθοδο ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα. Ω, φόνοι. Ω, απαγωγές. Ω, εκβιασμοί! Δε σταματάει πουθενά αφού η βεντέτα του με τους μαφιόζους καλά κρατεί. Εκείνους που του έκλεψαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κάθε τι ωραίο που είχε στη ζωή του…

Μιλόντας για σκατοψυχιά, η επιλογή της περιβόητης σκατόφατσας John Bernthal για τον πρωταγωνιστικό ρόλό μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Τον είχαμε αγαπήσει σφόδρα ως λούμπεν συνεργάτη του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον «Λύκο της Wall Street». Και μας φαίνεται ιδανικός για αυτή την ιστορία. Τόσο ώστε να σκάμε χειροκροτήματα καθώς βλέπουμε το τρέιλερ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved