Με το Mindhunter o Φίντσερ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Επιθεωρητές του FBI, σκοτεινά γραφεία και ένα μάτσο ψυχοπαθείς δολοφόνοι.

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στις πιο σκοτεινές και ανεξερεύνητες γωνίες του μυαλού ενός serial killer. Το είχε κάνει στο Se7en, το είχε κάνεις το Ζόντιακ, ήρθε η ώρα να το επαναλάβει στο Mindhunter, τη νέα σειρά που θα σκηνοθετήσει για το HBO.

Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Ντάγκλας «Mind Hunter:  Inside FBI’s Elite Serial crime Unit». Ο Ντάγκλας είχε εργαστεί τη δεκαετία του ’70 στην μονάδα με αντικείμενο τη χαρτογράφηση του ψυχολογικού προφίλ διαβόητων δολοφόνων.

Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε πριν λίγο και περιλαμβάνει όλα τα φιντσερικά χαρακτηριστικά: λιτή σκηνογραφία, στακάτους διαλόγους και αυτό τον τόνο στις φωνές των πρωταγωνιστών.

mindhunter 5

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από έναν επιθεωρητή του FBI, Χόλντεν Φορντ, που υπηρετεί στη επίλεκτη μονάδα κατά συρροή εγκλημάτων, ο οποίος προσπαθεί να αναπτύξει ένα σύστημα κατηγοροποιήσης των ψυχοπαθών δολοφόνων με βάση την προσωπικότητά τους και για να το πετύχει  έρχεται σε επαφή με ήδη καταδικασμένους και φυλακισμένους εκπροσώπους τους, προκειμένου να βρει τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

«Πώς θα είμαστε ένα βήμα μπροστά από τον τρελό, αν δεν γνωρίζουμε πώς σκέφτεται ο τρελός», λέει στο trailer o Χόλτ ΜακΚάλανι (Sully) που υποδύεται τον συμνεργάτη του Φορντ, επιθεωρητή Μπίλι Τέντς.

mindhunter 2

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του επιθεωρητή Χόλντεν Φορντ βρίσκουμε τον Τζόναθαν Γκροφ (Glee, American Sniper).

Το Netflix έχει ήδη ανακοινώσει ότι η σειρά θα έχει δύο κύκλους.

Η πρεμιέρα του Mindhunter θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου.

http://www.ratpack.gr/culture/story/1847/o-david-fincher-soy-proteinei-10-tainies-gia-na-deis-to-savvatokyriako



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved