Οι Locomondo αποθέωνουν τα νοσταλγικά 80s

Στο νέο βίντεοκλιπ τους.

 «Το πρωινάδικο ήτανε το κομμωτήριο» τραγουδάει ο Μάρκος Κούμαρης σε κάποιο δευτερόλεπτο από το καινούργιο χιτάκι (και βίντεοκλιπ) των Locomondo με τίτλο «80s». Με πέντε λέξεις μας στέλνει πίσω στην παιδική μας ηλικία: όταν περιμέναμε τις μανάδες να τελειώσουν το κουβεντολόι, για να μας πάμε στην παιδική χαρά, να συναντήσουμε τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας 5χρονων που είχαμε συστήσει.

Και πιο μετά «Από τον Τομ και τον Τζέρυ στις Νταϊνέρυς το όραμα». Μιλάμε για τρομερό namedropping από τη δεκαετία που το συνδέουν με το σήμερα. Και δεν είναι μόνο οι στίχοι περνάνε και σφήνες από χιτ της εποχής –από «τι-ρι-νι-νι» των Europe μέχρι «Looking for the perfect beat» από Africa Bambataa.

Τραγούδι που περιέχει τις λέξεις «1987», «Ιππότης της Ασφάλτου», «Αργύρης Καμπούρης», «Μιγιάγκι», «Μαγκάιβερ», «Σέικερ του Κουικάρα», «Γουόλκμαν», «Δρακουλίνια» είναι λίγο δύσκολο να μη μας αρέσει. Λίγο να έχεις προλάβει κι εσύ τη δεκαετία του 1980 θα καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε.

Λογικό να πηγαίνει σφαίρα και να έχει περάσει τις 300 χιλιάδες χτυπήματα στο youtube. Άλλωστε είναι κάργα διασκεδαστικό και λέει και κάτι σοφό στο τέλος για τη δεκαετία που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε: «μια γενιά που πληρώνει τα χρέη της».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved