Η νέα επική περιπέτεια του Σπίλμπεργκ κάνει virtual reality μαγικά

«Ready Player One» λέμε!

Το «Ready Player One» είναι το νέο πόνημα του Στίβεν Σπίλμπεργκ –και έχουμε το τρέιλερ να σου δείξουμε. Όπως είναι γνωστό όταν ανακοινώνεται νέα ταινία του σκηνοθέτη, όλοι αφήνουμε τα μολύβια κάτω και αφιερώνουμε μερικά λεπτά στις κινηματογραφικές μας αναμνήσεις.

Όταν βγαίνει τώρα το τρέιλερ για την καινούργια του ταινία, αφήνουμε και τα πληκτρολόγια, βάζουμε ακουστικά και ετοιμαζόμαστε για δύο λεπτά αγνού ανόθευτου χαζέματος στους φανταστικούς κόσμους που ξέρει να χτίζει αριστοτεχνικά αυτός ο μαέστρος της κάμερας.

Μπορεί για εμάς, εδώ στο Ratpack, να έχει να βγάλει πραγματικά συγκλονιστική ταινία από το 2005 και το καταιγιστικό «Μόναχο», όμως δε μπορούμε να προδώσουμε την αγάπη μας στον άνθρωπο που μας μεγάλωσε στα κινηματογραφικά του γόνατα. Από το αριστούργημα του «Η Λίστα του Σίντλερ» (1993) στο Jurassic Park (1993) και από εκεί στο αγαπημένο παραμύθι με εξωγήινους του E.T (1982), ο άνθρωπος έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην καρδιά μας.

Τώρα στο «Ready Player One» (που είναι βασισμένο σε ένα πρόσφατο μπεστ σέλερ της επιστημονικής φαντασίας) αποφάσισε να καταπιαστεί με την εικονική πραγματικότητα σε μια μελλοντική δυστοπία του 2044. Εκεί που η ενεργειακή κρίση έχει ρημάξει τη Γη και η μόνη καταφυγή των κατοίκων είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή. Κι ο έφηβός πρωταγωνιστής μας, χωρίς να το ξέρει, ξεκινάει μια Επική Περιπέτεια, ένα ταξίδι σε έναν φαναστικό virtual reality κόσμο που όμως ίσως κρύβει ένα μεγάλο μυστικό για την πραγματική ζωή.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved