Έσκασε η πρώτη φωτογραφία της Καλίσι από το Westeros

Η Νταινέρυς ετοιμάζεται να πατήσει το ποδαράκι της στην στεριά.

Όλοι μας αφήσαμε τον 6ο κύκλο του Game of Thrones με την Νταινέρυς την Θυελογέννητη να έχει μαζέψει τα φουσάτα της, τους δράκους, τους συμβούλους και τον στόλο της και να ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι· περνώντας μέσα από τη Narrow Sea θα φτάσει στο Westeros για να τα βάλει όλα φωτιά.

Στη φωτογραφία που δημοσιοποιείσαι το TIME βλέπουμε την Kαλίσι, την πιστή της Μισαντέι, τον λατρεμένο Τύριον και τον δολοπλόκο Βάρυς να έχουν μπει σε μια βάρκα όπου ένας Άσπιλος (ίσως ο Grey Worm) τραβάει κουπί. Βρίσκονται λίγα δευτερόλεπτα πριν η θυελογέννητη πατήσει το πόδι της για πρώτη φορά, από τότε που έφυγε κυνηγημένη, στο Westeros.

Με την όλη ατμόσφαιρα να θυμίζει το σχόλιο για την κατάκτηση του Φεγγαριού, βλέπε «ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα», η σκηνή όπου η Μητέρα των Δράκων θα βρεθεί στο πατρογονικό νησί Dragonstone του Westeros, εκεί από όπου οι Ταργκάρυεν ξεκίνησαν την κατάκτηση της ηπείρου, πλησιάζει. Και το ξεκίνημα του 7ου κύκλου θυμίζει όσο να είναι προοικονομία από τα έπη του Ομήρου.

Game of Thrones Season 7 Daenerys Targaryen



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved