Οι καλύτερες αντρικές προτάσεις για το binge watching του Σεπτεμβρίου

Οι σειρές και οι ταινίες που θα κάνουν λίγο πιο ομαλή τη μεταβάσή μας στην σκληρή πραγματικότητα τώρα που χάσαμε παραλίες και παγωτά.

Επιστροφή την καθημερινότητα δεν σημαίνει μόνο επιστροφή στη δουλειά, αλλά και επιστροφή στις μικρές καθημερινές απολαύσεις όπως μια καλή σειρά ή ταινία λίγο πριν πέσουμε στην αγκαλιά του Μορφέα. Ο πλούσιος σε ταινίες και σειρές Σεπτέμβριος είναι μια τηλεοπτική παράδοση αρχαιότερη από τις streaming πλατφόρμες η οποία κληρονομήθηκε αυτούσια. HBO, Netflix και Apple TV ρίχνουν τα βαριά χαρτιά τους με την έναρξη της σεζόν σε μια προσπάθεια να κερδίσουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι πίτας. 

 

 

Από τις δεκάδες πρεμιέρες και επαναπροβολές ταινιών και σειρών ξεχωρίσαμε μερικές ενδεικτικά. Κριτήριο διαλογής για αυτή τη λίστα δεν ήταν μόνο οι καλύτερες, αλλά και οι πιο feel good επιλογές. Μερικές φορές αυτό που θέλουμε είναι απλά να περάσουμε καλά λίγη ώρα μπροστά από την οθόνη χωρίς να δούμε απαραίτητα εκείνο το πολύπλοκο ή εντυπωσιακό υπερθέαμα. Θα έχουμε χρόνο γι’αυτά από τον άλλο μήνα που έχει στρώσει κάπως η κατάσταση και το μυαλό μας δεν θα τρέχει σε παραλίες και εφήμερους καλοκαιρινούς έρωτες.  

Sex Education (Netflix)

 

 

Αναμονή τέλος για την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του Sex Education, μια σειρά που θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία. Η πανδημία καθυστέρησε αρκετά τα γυρίσματα, όμως τέλος καλό, όλα καλά. Ο Otis επιστρέφει και μαζί του έρχεται μια νέα διευθύντρια στο λύκειο Moordale που υπόσχεται να αλλάξει όλα τα κακά και τα στραβά που άφησε ο προκατόχός της.  

Schumacher (Netflix)   

 

 

Σπάνια ένα ντοκιμαντέρ έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη προσμονή, όμως στην περίπτωση του Schumacher είναι απολύτως λογικό. Πρόκειται για την πιο διεισδυτική ματιά στη ζωή και την καριέρα του Γερμανού πιλότου της F1 που έχει υπάρξει ποτέ. Θα δούμε πρωτογενές υλικό που δεν έχει ξαναβγεί στο φως της δημοσιότητας και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Φίλοι και αντίπαλοι στα σιρκουί καταθέτουν τη δική τους μαρτυρία για τον άνθρωπο που κατέκτησε ολοκληρωτικά κάθε πρόκληση που αντιμετώπισε στους αγώνες. Συγγενείς του, από τη σύζυγό του μέχρι τον επίσης πιλότο γιό του, αποκαλύπτουν την άγνωστη στο ευρύ κοινό εικόνα του ανθρώπου πίσω από τον Schumi των 7 πρωταθλημάτων.    

 

La Casa De Papel (Netflix)

 

 

Η πιο ανέλπιστη επιτυχία του Netflix επιστρέφει για την 5η και τελευταία σεζόν της. Ο Καθηγητής βρίσκεται κρατούμενος από τη Σιέρα και αυτή τη φορά μοιάζει να του τελείωσαν όλοι οι άσσοι στα μανίκια του. Σαν να μην έφτανε αυτό, η πιο διαβόητη συμμορία ληστών της Ιβηρικής πλέον δεν έχει να αντιμετεωπίσει μόνο κάθε είδους αστυνομική δύναμη, αλλά και τον στρατό. Η τελευταία σεζόν του Casa De Papel θα σπάσει σε δύο μέρη, με 5 επεισόδια το κάθε μέρος. Το πρώτο μέρος θα το δούμε τώρα, ενώ για το δεύτερο θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Δεκέμβριο. Για να δούμε πώς θα καταφέρει να αποδράσει ο Καθηγητής, γιατί σίγουρα θα αποδράσει. 

Zombieland: Double Tap (Netflix)

 

 

Ένα sequel που είναι εξίσου καλό με την αρχική ταινία είναι μια είδηση από μόνη της και το Zombieland: Double Tap είναι ακριβώς αυτό. Στο ήδη εντυπωσιακό cast με τους Woody Harrelson, Emma Stone και Jesse Eisenberg, έχουν προστεθεί οι Rosario Dawson, Zoey Deutch και Luke Wilson. Τίποτα καλύτερο από κωμωδία με ζόμπι μετά από μια δύσκολη Δευτέρα στη δουλειά. 

Foundation (Apple TV)

 

 

Πολλοί έχουν χαρακτηρίσει την ομώνυμη σειρά βιβλίων του Isaac Asimov, πάνω στο οποίο βασίζεται η σειρά, ως τα καλύτερα βιβλία επιστημονικής φαντασίας και μάλλον δεν υπερβάλουν. Η ιστορία της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας ανακατεύει τις θετικές επιστήμες με την κοινωνιολογία και την ιστορία μέσα από το πρίσμα της εποχής που ανέτειλε αμέσως μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το πώς θα αποτυπωθεί αυτό το μίγμα ιδεών σε μια τηλεοπτική σειρά πρόκειται για το μεγαλύτερο εγχείρημα μεταφοράς βιβλίου από την εποχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. 

The Morning Show (Apple TV)

 

 

Η πρώτη σεζόν του Morning Show άφησε το αποτύπωμά της ως η πρώτη σοβαρή τηλεοπτική απόπειρα να θιγεί το θέμα του #metoo λίγο πιο σοβαρά από την επιδερμική ανάγνωση των τίτλων στις ειδήσεις. To δίδυμο των Aniston και Witherspoon είχε μια πρωτόγνωρη χημεία και ο κόντρα ρόλος του συνήθως συμπαθούς Steve Carell έδωσε πόντους ευρηματικότητας. Η δεύτερη σεζόν αναμένεται πιο καθηλωτική με περισότερες αποκαλύψεις και μια κάθαρση που είναι και το μεγάλο ζητούμενο.

Cry Macho (HBO)

 

 

Ένα neo-western με πρωταγωνιστή τον Clint Eastwood σε μια βαθιά ενδοσκόπηση της Αμερικής πάνω στο μεταναστευτικό; Πάρτε τα λεφτά μας, το αγοράζουμε πριν καν δούμε το trailer. H ταινία προσπαθεί να γυριστεί από το 1975, χρονιά που βγήκε το βιβλίο στο οποίο βασίζεται, αλλά για μια σειρά από λόγους ποτέ δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί. Έπρεπε να εποστρατευτεί ο άνθρωπος που απλά κάνει τη δουλειά του, ο Clint Eastwood, για να βγει στις αίθουσες και στο HBO. Μια διδακτική ιστορία που έχει μέσα rodeo, τη διάσχιση των συνόρων μεταξύ Μεξικού και Τέξας και μια απαγωγή, χρειάζεστε περισσότερα;

Harry Potter (HBO)

 

 

Καμία είδηση εδώ και καμία πρεμιέρα, απλά το HBO θα έχει διαθέσιμες και τις 8 ταινίες Harry Potter γι’αυτόν τον μήνα. Ανάλογα με τις αντοχές και τον διαθέσιμο χρόνο μπορεί να γεμίσει ευχάριστα με ένα νοσταλγικό ταξίδι, από ένα τριήμερο, μέχρι μία εβδομάδα. 

Malignant (HBO)

 

 

O James Wan, σκηνοθέτης των Conjuring, επιστρέφει με μια ταινία τρόμου που δεν είναι στο σύμπαν των Conjuring. Το Malignant βασίζεται σε μια ιστορία που έχει γράψει ο ίδιος ο Wan και μετέτρεψε σε κινηματογραφικό σενάριο η Akeela Cooper. Δηλαδή είναι εγγυημένο ότι θα είναι απολύτως τρομακτικό το Malignant και η ιστορία αφορά μια γυναίκα η οποία παραλύει από φόβο λόγω οραμάτων που βλέπει με βίαιους φόνους. Τα πράγματα φυσικά περιπλέκονται όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι απλά οράματα και ότι οι φόνοι συμβαίνουν στην πραγματικότητα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved