Οι καλύτερες αντρικές προτάσεις για το binge watching του Ιουλίου

Ούτε που θα καταλάβεις πότε θα έρθει ο Δεκαπενταύγουστος μέχρι να τελειώσεις τη λίστα.

Ο κανόνας που ήθελε τις μεγάλες πρεμιέρες να λαμβάνουν χώρα γύρω στον Σεπτέμβρη έχει πάει περίπατο με τις streaming πλατφόρμες να ανταγωνίζονται η μία την άλλη για μερικές καλές πρεμιέρες ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού. Τελευταία βοήθησε και η πανδημία που χάσαμε κάθε αίσθηση του χρόνου αφού κάθε μέρα ήταν σαν έχουμε Τετάρτη. Μαζί με τις μέρες έχασαν το νόημα και οι μήνες, εκτός από τον Αύγουστο και τα μπάνια του λαού, έναν θεσμό που δεν κατάφερε να πλήξει ούτε ο κορονοϊός. 

Τώρα το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και με την απώλεια της αίσθησης και του νοήματος του χρόνου, ο Ιούλιος παραμένει το μεγάλο αγκάθι της χρονιάς. Αυτές οι 31 μέρες του δεν περνάνε με τίποτα. Οι εργασιακοί ρυθμοί πέφτουν πιο χαμηλά κι από μεθυσμένο μήνυμα σε πρώην. Η ονειροπόληση για το τι θα κάνεις στις διακοπές μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τροχαίο και η ζέστη απλά δεν παλεύεται για να κάνεις το ο,τιδήποτε. 

 

 

Μοναδική διέξοδος από αυτό τον 9ο κύκλο της Κόλασης του Δάντη είναι να πάρεις αγκαλιά το κλιματιστικό, να το βάλεις στη χαμηλότερη θερμοκρασία και να πετάξεις το τηλεχειριστήριο. Πάτα το play σε μία από τις παρακάτω προτάσεις από HBO Max, Netflix, Apple TV, Amazon Prime και Ηulu και περίμενε υπομονετικά το τέλος του μήνα. Καλά μην πατήσεις το play μόνο σε μία, να τις δεις όλες γιατί αξίζουν.  

No Sudden Move, HBO Max 

 

 

Ίσως η μεγαλύτερη πρεμιέρα του μήνα και μάλιστα χολιγουντιανού επιπέδου. Πρόκειται για ένα crime thriller δια χειρός Soderbergh το οποίο διαδραματίζεται στο Detroit του 1954. Η ληστεία δυο μικροκακοποιών στραβώνει και το μόνο που τους μένει είναι να καταφέρουν να μείνουν ζωντανή καθώς μπλέκουν όλο και πιο βαθιά στα νερά του οργανωμένου εγκλήματος. Αν ο σκηνοθέτης του Ocean’s 11 δεν μοιάζει αρκετός, το cast είναι κάτι παραπάνω από πολλά υποσχόμενο με τους Don Cheadle, Benicio del Toro Jon Hamm, David Harbour, Ray Liotta, Brendan Fraser, Kieran Culkin, Amy Seimetz και Julia Fox.

 

Space Jam: A New Legacy, HBO Max

 

 

Δεν είναι το πρώτο νοσταλγικό χτύπημα για τους millenials αυτό το καλοκαίρι, όμως είναι αυτό που χρειάζεται για χαλάρωση ανάμεσα στους τελικούς του NBA. H γκρίνια για το αν ο LeBron θα καταφέρει να γεμίσει τα παπούτσια του MJ δεν πρόκειται να κοπάσει σύντομα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Περισσότερο μας στενοχωρεί η απουσία του Bill Murray, αλλά θα το δούμε σίγουρα ένα βράδυ Κυριακής για να μας μπει καλύτερα η Δευτέρα.

 

Judas and the Black Messiah, HBO Max 

 

 

Όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν μέχρι τώρα την οσκαρική ταινία της χρονιάς, πλέον θα μπορέσουν να τη δουν. Μια σπουδαία ταινία, με πλοκή που σε κρατάει ακόμα κι αν γνωρίζεις τα ιστορικά γεγονότα που αναφέρονται. Μια όχι και τόσο γνωστή πλευρά της Αμερικής αποδίδεται με ωραίο, ντοκιμαντερίστικο τρόπο και βοηθάει στην κατανόηση του συμβαίνει σήμερα στην Αμερική με το BLM.

Masters of the Universe: Revelation, Netflix

 

 

Το καλό με το streaming είναι ότι δεν χρειάζεται να είσαι μπροστά από την οθόνη συγκεκριμένη ώρα για να δεις κάτι και το βλέπεις όποτε εσύ θες. Το καλό με την επιστροφή του Masters of the Universe είναι ότι δεν χρειάζεται να ξυπνήσεις από τις 7 το πρωί όπως έκανες τότε. Η νέα σειρά του Netflix συνεχίζεται από εκεί που τελείωσε η σειρά κινουμένων σχεδίων που βλέπαμε και ευτυχώς παραμένει σειρά κινουμένων σχεδίων. Σίγουρα καλύτερο από μπάνιο στη Σαρωνίδα με άλλους 532903 Αθηναίους.

Heist, Netflix

 

 

Ο συνδυασμός σασπένς και feelgood που βγάζουν οι ταινίες με θέμα τις επικές ληστείες, είναι κάτι που δύσκολα βρίσκεις σε άλλο είδος. Ίσως έτσι εξηγείται και η τεράστια επιτυχία του Casa de Papel, παρά το ότι κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι ήταν κάτι πραγματικά φοβερό. Το Heist έρχεται να κορέσει τη δίψα μας για το είδος με πιο ουσιαστικό τρόπο. Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα μεγάλες, εντυπωσιακές και το κυριότερο, πραγματικές ληστείες που έκαναν αίσθηση. 

Rick & Morty, Netflix

 

 

Το ενήλικο cartoon της γενιάς μας επιστρέφει με την 5η σεζόν και φαίνεται να βρίσκει επιτέλους τον ρυθμό του. Μετά από τις παλινωδίες της προηγούμενης σεζόν, οι δημιουργοί των περιπετειών των Rick και Morty βρήκαν έμπνευση και έχουν πάρει τόση φόρα που ετοιμάζουν την 7η αυτή τη στιγμή. Κάθε βδομάδα και από ένα επεισόδιο, το ένα πιο σουρεαλιστικό από το άλλο. 

Fear Street, Netflix

 

 

Αν δεν υπήρχαν οι Ανατριχίλες ίσως να μην ανακαλύπταμε ποτέ τον μαγικό κόσμο του βιβλίου. Σε ένα ακόμα νοσταλγικό ταξίδι για millennials, το Netflix ετοίμασε μια τριλογία εμπνευσμένη από τα βιβλία των παιδικών μας χρόνων. Κάθε μία από τις ταινίες της τριλογίας διαδραματίζεται σε διαφορετική εποχή. Με τίτλους 1994, 1978 και 1666, κάτι μας λέει ότι η τελευταία θα είναι και η πιο τρομακτική. 

Ted Lasso, Apple TV

 

 

Η πρώτη σεζόν του Ted Lasso ήταν μια από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις της περασμένης χρονιάς. Μια κωμωδία παλιάς κοπής που μας θύμισε ότι δεν είναι και τόσο ακατόρθωτο να γυριστεί σήμερα μια τρυφερή κωμωδία. Ο Jason Sudeikis επιστρέφει για δεύτερη σεζόν ως ποδοσφαιρικός προπονητής που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και υπόσχεται στους οπαδούς της FC Richmond απόδραση από τα πέτρινα χρόνια.

The Tomorrow War, Amazon Prime 

 

 

Ο Chris Pratt είναι ένας στρατιώτης που ταξιδεύει στο μέλλον για να βοηθήσει την ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει μια εξωγήινη απειλή. Το The Tomorrow War είναι ένα κλασικό blockbuster το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο του στις αίθουσες λόγω πανδημίας. Η Amazon το αγόρασε έναντι 200 εκατομμυρίων για να δείξει πόσο μεγάλη πίστη είχε σε αυτό και δεν έχουμε παρά να την πιστέψουμε κι εμείς. Τα ειδικά εφέ τουλάχιστον είναι πάρα πολλά υποσχόμενα.

American Horror Stories, Hulu

 

 

Ποιος μπορεί να πει όχι σε λίγο ακόμα American Horror Story; Σίγουρα όχι εμείς και γι’αυτό το Hulu ετοίμασε ένα spinoff 16 επεισοδίων ωριαίας διάρκειας με αυτοτελή υπόθεση για το καθένα. Και με την επιστροφή από τις διακοπές θα σας περιμένει η 10 σεζόν του αυθεντικού American Horror Story που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Αυγούστου. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved