Προσδεθείτε: Έρχεται παρωδία του Star Τrek στο Fox!

Εσένα δε σου έλειψε λίγο ο κύριος Spock;

Νομίζω πως αν το Starwars έχει μια τεράστια παγκόσμια fan base τότε το Star Trek, χωρίς να μπορεί να το κοντράρει σε αριθμούς, σίγουρα μπορεί να το ανταγωνιστεί σε παθιασμένους οπαδούς που πίνουν νερό στο όνομά του εδώ και δεκαετίες. Άλλωστε η σειρά επιστημονική φαντασίας έχει δώσει αρκετά αριστουργηματικά επεισόδια που έχουν αφήσει εποχή.

Για εσένα, λοιπόν, που το αγάπησες με τρέλα έρχεται μια νέα σειρά στο FOX που δίνει ένα διαφορετικό twist στο story: το "The Orville" είναι μια παρωδία που θα σε βάλει ξανά στη θέση του πιλότου στο Enterprise. Απλά αυτή τη φορά όλα πάνε στραβά. Ο Captain Kirk (ο κωμικός Seth MacFarlane) είναι ακριβώς το αντίθετο από ότι έχουμε συνηθίσει ενώ πρώτος αξιωματικός, δυστυχώς, δεν είναι ο Spock. Αλλά η πρώην γυναίκα του καπετάνιου για κακή του τύχη. Πώς θα πετάξει το διαστημόπλοιο, πώς θα αντιμετωπίσει τους κινδύνους όταν το πρώην αντρόγυνο τρώγεται συνεχώς ενώ οι πιλότοι πίνουν μπύρες από τις 9 το πρωί;

Μέχρι, λοιπόν, να ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία έναρξης της «κανονικής» σειράς με τίτλο "Star Trek Discovery" ας ευφρανθεί λίγο η καρδιά μας με κλασικό αμερικάνικο χιούμορ παρωδίας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved