Ο Hellboy επιστρέφει για νέες περιπέτειες στην Κόλαση

Σου έχουμε κάποια καλά και κάποια κακά για την τρίτη ταινία που ετοιμάζεται.

Δεν θέλουμε να σε κρατάμε σε αγωνία, οπότε θα ξεκινήσουμε με τα κακά νέα. Δυστυχώς ο αγαπημένος Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ΔΕΝ θα σκηνοθετήσει τελικά την 3η συνέχεια του Hellboy, που θα ακολουθούσε το εξαιρετικό Hellboy: The Golden Army.

O τεράστιος αυτός χομπίστας, κατάφερε να πλακωθεί για άλλη μία φορά με τους παραγωγούς ενός πρότζεκτ, διότι δεν του έδιναν το μπάτζετ που αυτός ζητούσε. Τιμή και δόξα που δεν κάνει ποτέ του πίσω, αλλά ρε Γκιγιέρμο σε παρακαλούμε πολύ, κάνε και καμιά φορά πίσω για να βλέπουμε καινούργιες ταινίες σου πιο συχνά, ΟΚ;

Αφού, λοιπόν, σε κεράσαμε μια πρωινή πίκρα, έλα να σου γλυκάνουμε λίγο τον πόνο. Νέα ταινία, ευτυχώς, θα υπάρξει και μάλιστα θα είναι R-Rated. Πράγμα που μας κάνει να ελπίζουμε ότι θα είναι πολύ πιο κοντά στο τρομερά σκοτεινό και απίστευτα διασκεδαστικό κόμικς του Mike Mignola.

Μάλιστα τη σκηνοθεσία όπως μαθαίνουμε από τα ξένα μέσα την αναλαμβάνει ο Neil Marshal, γνωστός από το επικό επεισόδιο του Game of Thrones, όπου διεξάγεται η μάχη του ποταμού Blackwater. Σου αφήνουμε εδώ μερικά καρέ από το τυπωμένο Hellboy για να σου ανοίξουμε την όρεξη λίγο παραπάνω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved