7 κλασικές ταινίες τρόμου που μπορείς να δεις δωρέαν στο YouTube

H NBCUniversal θέλησε να γιορτάσει την πρωτοπορία της στο συγκεκριμένο είδος και μας κερνάει μερικές από τις πρώτες της ταινίες από τα τις δεκαετίες του ‘30 και του ‘40.

Μέχρι τη δεκαετία του ‘30 τα μυθικά και τρομακτικά τέρατα υπήρχαν μόνο στις σελίδες των βιβλίων. Το τέλος του βωβού κινηματογράφου έδωσε τη δυνατότητα στις παραγωγές να γίνουν πιο «τρομακτικές» συνδυάζοντας για πρώτη φορά ηχητικά και οπτικά εφέ. Μερικές από τις πρώτες ταινίες τρόμου γυρίστηκαν από την NBCUniversal με αποτέλεσμα να έχουν ξεφύγει πλέον από τον αστερισμό του cult και θεωρούνται, δικαίως, παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.

 


Από τις 15 ως τις 17 Ιανουαρίου θα βγουν σταδιακά 7 από αυτές τις ταινίες και θα είναι διαθέσιμες για μία εβδομάδα. Είναι ταινίες που δύσκολα της βρίσκει κανείς σήμερα και μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το Dracula με τον Bela Lugosi και το The Mummy με τον Boris Karloff . Η προβολή θα γίνει μέσω του καναλιού Fear: The Home of Horror και στο gallery δείτε πότε θα είναι διαθέσιμη κάθε μία από τις 7 ταινίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved