Όλα όσα ξέρουμε για την 4η σεζόν του Stranger Things

Δεν είναι πολλά αλλά είναι αρκετά για να ξεπεράσουμε το πλήγμα του φινάλε της 3ης 

Λίγα χρόνια πριν αν κάποιος σου έλεγε ότι θα παρακολουθείς φανατικά μία σειρά με παιδάκια και δρακάκια δε θα γελούσες; Αν στο έλεγαν όμως τώρα θα σου έκανε εντύπωση; Γιατί αν αναλογιστεί κανείς το ρεκόρ που σημείωσε η τρίτη σεζόν του Stranger Things-το μεγαλύτερο άνοιγμα στην ιστορία του Netflix και κατ’ επέκταση η σειρά με την υψηλότερη τηλεθέαση ever- καταλήγω στο συμπέρασμα ότι μάλλον το είδες κι εσύ.

 

 

Υπήρξα πολέμιος της συγκεκριμένης σειράς, ναι υποστήριξα το Dark, αλλά η αλήθεια είναι ότι η 3η σεζόν ήταν ό, τι καλύτερο μετά το σουβλάκι με πίτα και επιδόρπιο παγωτό παρφέ! Με λίγα λόγια ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ-ναι άλλαξα γνώμη και το παραδέχομαι (θέλει κότσια αυτό)-και για να είμαι ειλικρινής δε βλέπω την ώρα για την τέταρτη σεζόν η οποία το μόνο σίγουρο είναι... ότι θα συμβεί.

giphy 2

So far…

Η πύλη για την ώρα έκλεισε αλλά υπάρχει αυτό το μικρό κενούλι των 3 ιντσών-το έλεγε και ο Hopper στην Eleven- κάτι που σημαίνει ότι τα δρακάκια, ο Νοοβόρος και ό, τι άλλο φρικιαστικό βρίσκεται στο Upside Down μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνουν comeback. Oι Ρώσοι από την πλευρά τους, οι οποίοι κάνουν το ακριβώς αντίθετο από τους Αμερικανούς-βρισκόμαστε στη δεκαετία του ’80 να θυμίσω-έχουν λυσσάξει να ανοίξουν την πύλη και κάτι μας λέει ότι θα το ξαναπροσπαθήσουν.

 

 

Για την ώρα έχουν φυλακισμένους που τους ταίζουν σε ένα τερατάκι-μάλλον ξάδερφο του Νοοβόρου-και έναν αμερικανό σε ένα κελί που ελπίζουμε να είναι ο Hopper-προφανώς δεν έχει πεθάνει. Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω ότι η Eleven έχει χάσει τις δυνάμεις της και ότι μαζί με την οικογένεια Byers μετακομίζουν εγκαταλείποντας το «καταραμένο» Hawkins για μέρος που δεν αναφέρεται αν και οι θεωρίες υποστηρίζουν ότι πηγαίνουν στο Maine-whatever είναι πολύ μακριά από εδώ σε κάθε περίπτωση-. 

Με λίγα λόγια, η τέταρτη σεζόν θα… αλλάξει τοποθεσία, αλλά –ευτυχώς- το καστ θα παραμείνει ατόφιο. Η κεντρική ιστορία θα είναι οι δυνάμεις της Eleven και η προσπάθειά της να τις ανακτήσει, ενώ μυστήριο παραμένει η τύχη του «μπαμπά» της Σερίφη Hopper.

giphy 5

Σε ό, τι έχει να κάνει με την υπόθεση φημολογείται ότι θα υπάρξει και τουίστ ανάμεσα στη Winona Ryder και τον χαρακτήρα που υποδύεται, Joyce Byers. Για να γίνω σαφής, η σειρά επιστρεφει το έτος 1986, την ίδια δηλαδή χρονιά που η Winona έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με την ταινία Lucas σε ηλικία 15 ετών-πάνω κάτω όσο και οι πρωταγωνιστές-. Τα παιδιά λοιπόν, παρακολουθώντας την ταινία αντιλαμβάνονται την τεράστια ομοιότητα ανάμεσα στη νεαρή ηθοποιό και την Joyce, ανακάλυψη που-σύμφωνα με πληροφορίες- θα παίξει ρόλο στην πλοκή. 

Τα τελευταία νέα έχουν να κάνουν με την ημερομηνία της πρεμιέρας της 4ης σεζόν η οποία θα γίνει μέσα στο 2020 ενώ πολλοί θεωρούν ότι θα υπάρξει και 5η-αν είναι καλές ας κάνουν και 30-. Αυτά ξέρουμε μέχρι στιγμής αυτά μεταφέρουμε.

Ας έχουν έμπνευση τα αδέρφια Duffer να μας δίνουν τέτοια μικρά διαμαντάκια!

ΥΓ: Για το La Casa De Papel θα μιλήσουμε εν καιρώ αλλά για την ώρα είναι «Όχι» και «Γιατί;».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved