Comic-Con 2019: Όλες οι ταινίες της Marvel από τώρα μέχρι και το 2021

Ο Mahershala Ali γίνεται Blade, η Natalie Portman Thor και ο Benedict Cumberbatch ετοιμάζεται για το πρώτο του θρίλερ.

Η διεξαγωγή του ετήσιου Comic-Con στο San Diego έκρυβε πολλές αποκαλύψεις για το μέλλον της θρυλικής πια εταιρίας παραγωγής και την περίφημη «Phase 4». Η τέταρτη φάση της θυγατρικής της Disney είχε ανακοινωθεί πολύ πριν την προβολή του «Infinity War» στους κινηματογράφους, όμως, πέρα από τις υποψίες για το τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει, κανείς δε γνώριζε με σιγουριά το μέγεθος των εξελίξεων για το οποίο έπρεπε να ετοιμαστεί.

 

 

Η μεγάλη διοργάνωση αποτέλεσε το βήμα για τη Marvel Studios, ώστε να ανακοινώσει όλες τις ταινίες και τα πρότζεκτ που σκοπεύει να κυκλοφορήσει μέχρι και το 2021 κι η λίστα μας έκανε κυριολεκτικά να φωνάξουμε «Ναι, ρε».

 

 

Ας τα πάρουμε, λοιπόν, από την αρχή.

 

 

Black Widow (1 Μαΐου 2020)

black widow

Η ταινία που χρόνια τώρα περίμεναν οι fans της Marvel είναι γεγονός κι η solo Black Widow θα ξεκινήσει τη Phase 4. Αν και, προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι στο πλευρό της Scarlett Johansson θα βρίσκεται η Florence Pugh, ως το αντίπαλο δέος, ο David Harbour κι η Rachel Weisz

 

The Eternals (6 Νοεμβρίου 2020)

eternals

Αν κάποια στιγμή αναρωτιόμασταν πώς αναγνωρίζεις μία ταινία που πρόκειται να σπάσει τα ταμία, οι Eternals είναι μάλλον η απάντηση. Πρόκειται για μία νέα ομάδα υπερ-ηρώων, που χρησιμοποιεί τις προηγμένες της ικανότητες για να προστατεύσει τους ανθρώπους. Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές; Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Brian Tyree Henry και Kumail Nanjiani. Και δε λέμε τίποτα άλλο.

 

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (12 Φεβρουαρίου 2021)

shang chi tony leung mandarin 1179736

Αφοσιωμένος στο να καταστρέψει την εγκληματική αυτοκρατορία του πατέρα του, ο Shang-Chi ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή του στη μεγάλη οθόνη υπό το υποκριτικό ταλέντο του Simu Liu, ενός ηθοποιού από το νέο και πολλά υποσχόμενο αίμα του Hollywood. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Destin Daniel Cretton, τη δουλειά του οποίου θαυμάσαμε μέσα από το «Glass Castle» με τον Woody Harrelson και την Brie Larson.

 

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (7 Μαΐου 2021)

PHASE 4 DOCTOR STRANGE IN THE

Ο Sorcerer Supreme (Benedict Cumberbatch) πήρε κι επίσημα το πράσινο φως για να συνεχίσει την ιστορία του, με τον Scott Derrickson να βρίσκεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το ιδιαίτερο αυτού του sequel, όμως, θα είναι ότι θα αποτελέσει την πρώτη ταινία τρόμου στο σύμπαν της Marvel, ένα γεγονός που αν γίνει σε όλο του το μεγαλείο θα το λες κι ιστορικό. Η Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) θα κάνει κι εκείνη την εμφάνισή της και τα γεγονότα από το «WandaVision» (σ.σ. βλέπε παρακάτω) θα αλληλεπιδράσουν με αυτά του Multiverse of Madness.

 

Thor: Love and Thunder (5 Νοεμβρίου 2021)

2643ee6b 2d23 4afd 8853 dfff76647bc7 20190721123550

Η τελευταία χρονολογικά ταινία της επόμενης φάσης της Marvel είναι αυτή που μαζί με τον Doctor Strange πρόκειται να χαράξουν μία διαφορετική πορεία στον μέχρι τώρα δρόμο της. Η Natalie Portman ετοιμάζεται να σηκώσει το Mjolnir και να γίνει ο θηλυκός Thor, με τον ίδιο τον γιο του Odin (Chris Hemsworth) να βρίσκεται επίσης στο cast μαζί με τη Valkyrie (Tessa Thompson).

Και κάπου εδώ έρχεται το Disney+, η επερχόμενη πλατφόρμα της Disney, που αποφάσισε να κάνει το απόλυτο marketing για το λανσάρισμά της. «Falcon and the Winter Soldier» (Φθινόπωρο του 2020), «WandaVision» (Άνοιξη του 2021), «Loki» (Άνοιξη του 2021), «What If» (Καλοκαίρι του 2021) και «Hawkeye» (Φθινόπωρο του 2021) θα φιλοξενηθούν στο νέο entry του χώρου του streaming, ενώ έχουμε ήδη τις πρώτες πληροφορίες για κάποια από αυτά. Ο Loki, για παράδειγμα, θα διαδραματίζεται λίγο μετά τη διαφυγή του με το Τεσεράκτιο, όπως την είδαμε στο «Avengers: Endgame», κάτι που σημαίνει ότι ο αδερφός του Thor δε θα έχει ζήσει τα γεγονότα προηγούμενων ταινιών, όπως «Thor: Ragnarok» και «Avengers: Infinity War».

Ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige, όμως, δεν ήθελε να σταματήσει αυτόν τον κυκεώνα των αποκαλύψεων εκεί, αφού συνέχισε με τo reboot ενός franchise που στο τέλος της δεκαετίας των 90s και στις αρχές των 2000s αποτελούσε must στην κατηγορία των sci-fi θρίλερ. Ο μισός-βρικόλακας, μισός-άνθρωπος Blade αφήνει το άγριο στίγμα του Wesley Snipes κι υιοθετεί την πιο αρχοντική ποιότητα του τεράστιου Mahersala Ali - η ερμηνεία του σαν Dr. Donald Shirley στο «Green Book» δύσκολα θα διαγραφεί από το μυαλό μας.

«Fantastic Four», «Guardians of the Galaxy 3», «Captain Marvel 2» και «Mutants» έπεσαν επίσης στο τραπέζι χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι περιλαμβάνουν. Το συνέδριο D23 της Disney, όμως, βρίσκεται μόλις έναν μήνα μακριά, οπότε, κατά πάσα πιθανότητα, πρέπει να ετοιμαστούμε για επιπλέον υλικό στις 23 και 24 Αυγούστου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved