Στέλνουμε 20 τυχερούς στην ταινία «H ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ»

Στις 15 του Απρίλη, ο μεξικανικός μύθος ξυπνά και πάλι.

Η Γιορόνα δεν ήταν μια συνηθισμένη γυναίκα. Όταν ήταν στη ζωή έπνιξε τα παιδιά της και αυτό είναι μια πράξη που θα την κυνηγά αιώνια. Πλέον περιφέρεται σαν φάντασμα ανάμεσα στον Ουρανό και την Κόλαση με ένα μόνο σκοπό. Να αρπάζει παιδιά.

Στη δεκαετία του ’70  μια κοινωνική λειτουργός και τα μικρά παιδιά της έχουν την ατυχία να πέσουν πάνω στη δύνη της καταραμένης γυναίκας η οποία αναζητά τη λεία της. Θα καταφέρουν να ξεφύγουν ή δεν θα γλιτώσουν από την κατάρα της;

Το Ratpack στέλνει 20 τυχερούς (με διπλές προσκλήσεις) στην παράσταση της 15ης Απριλίου του 2019, εκεί όπου ο διαχρονικός μεξικάνικος μύθος ζωντανεύει και πάλι μέσω της ταινίας «H ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ» στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του βραβευμένου για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους το 2016 («The Maiden»), Μάικλ Τσάβες. Στην ταινία πρωταγωνιστούν  οι Λίντα Καρντελίνι (Netflix/ “Bloodline,” “Avengers: Age of Ultron,”),  Ρέιμοντ Κρουζ (TV/ «Major Crimes») και Πατρίτσια Βελάσκεζ (TV/ «The L Word,” “The Mummy”).

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε στην κλήρωση που θα αναδείξει 20 τυχερές/ούς που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί.

 

Η «ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΟΝΑ» έρχεται στους κινηματογράφους στις 17 Απριλίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved