Instagram Giveaway: Κέρδισε μπίρες Corona και αποχαιρέτα το καλοκαίρι λέγοντας, «This is living»!

Βρισκόμαστε μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη και όσο ο καιρός παραμένει ζεστός, τα πρωινά ηλιόλουστα και οι νύχτες μας ευχάριστα δροσερές, εμείς αρνούμαστε πεισματικά να πούμε «αντίο» στο φετινό καλοκαίρι. Διότι για εμάς το καλοκαίρι είναι τρόπος και φιλοσοφία ζωής, ένα mindset που μας επιτρέπει να ζούμε σε κάθε εποχή τη ζωή όπως θέλουμε να είναι.

Αυτό σημαίνει πως ενώ οι άλλοι εύχονται καλό φθινόπωρο, εμείς τα Σαββατοκύριακα φοράμε μαγιό και συναντιόμαστε σε «κρυφές» ακρογιαλιές της Αττικής, κάνουμε προπόσεις με φίλους στο ηλιοβασίλεμα, χορεύουμε σε κατάμεστα, υπαίθρια πάρτι, beach bar και ταράτσες της πόλης.

Κάπως έτσι, δίνουμε παράταση στην αισιοδοξία μας, κρατάμε χαλαρούς, καλοκαιρινούς ρυθμούς, ακόμη και αν η καθημερινότητα «ανεβάζει» ταχύτητα, επιμένουμε να διατηρούμε ένα mindset το οποίο μας κάνει να θέλουμε να αναφωνήσουμε, «this is living», Διότι, ναι, αυτό είναι ζωή: Να απολαμβάνεις κάθε ημέρα με καλή παρέα και συντροφιά τη γεύση της αγαπημένης σου μεξικανικής μπίρας από 100% φυσικά συστατικά, δηλαδή της Corona.

Πώς θα το καταφέρεις; Δηλώνοντας συμμετοχή στον μεγάλο μας διαγωνισμό στο Instagram και διεκδικώντας ένα κιβώτιο με 24 μπίρες Corona, μαζί με ένα συλλεκτικό Corona bucket. Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός μας θα «τρέξει» από τις 18 Σεπτεμβρίου έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ για να λάβεις μέρος θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τον λογαριασμό του Ratpack.gr να κάνεις Like το post, καθώς και mention δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.

Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι εσύ ένας από τους πέντε τυχερούς νικητές που θα «σφραγίσουν» το κλείσιμο του φετινού καλοκαιριού με μία this is living εμπειρία, μία εμπειρία που θα έχει τη μοναδική, αυθεντικά καλοκαιρινή γεύση της Corona και τα μαγευτικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Έτσι και αλλιώς, αν κερδίσεις θα είσαι προσκεκλημένος στο Tahiti Beach Bar της Γαλάζιας Ακτής, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου το closing sunset party της Corona, ένα… αποχαιρετιστήριο πάρτι για το φετινό καλοκαίρι, του οποίου το soundtrack έχουν αναλάβει γνωστοί παραγωγοί και Dj. Ειλικρινά, δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα – ακόμα κι αν γνωρίζεις πολύ καλά, πως με την Corona συντροφιά όλο τον χρόνο, κάθε στιγμή μπορεί να είναι η δική σου «This is Living» στιγμή!

 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved