Διαγωνισμός: Κέρδισε συλλεκτικά δώρα από την ταινία «The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Denzel Washington επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και ο φετινός Σεπτέμβρης έχει πάρει ήδη σινεφίλ διαστάσεις! Ναι, καλά κατάλαβες. Φυσικά και αναφερόμαστε στη νέα ταινία «The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο», που κυκλοφόρησε τώρα στους κινηματογράφους από τη Feelgood Entertainment -και αποτελεί την ιδανική αφορμή για να δώσεις ραντεβού στο σινεμά με την παρέα.

Το τελευταίο κεφάλαιο της επιτυχημένης τριλογίας, σε σκηνοθεσία του Antoine Fuqua, σηματοδοτεί την επανένωση του Denzel Washington -στον ρόλο του πρώην μυστικού πράκτορα και κυβερνητικού εκτελεστή Robert McCall- με την Dakota Fanning, σχεδόν 20 χρόνια μετά την κινηματογραφική τους συνεργασία στην ταινία «Δια Πυρός και Σιδήρου» (Man on Fire). Και το «ταξίδι» ξεκινά αυτήν τη φορά από τη νότια Ιταλία. Για την ακρίβεια, η πόλη στην οποία έγιναν τα γυρίσματα είναι το Atrani, στην ακτή Amalfi!

Περιπέτεια, ένταση, σκηνές και εικόνες που κόβουν την ανάσα -σκέψου ότι για την ταινία ο Washington έκανε εντατική προπόνηση στο μποξ- και μία «βουτιά» στον κόσμο της μαφίας αποτελούν τα βασικά «συστατικά» για ένα πολύ καλό σινεφίλ ραντεβού. Η κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους της χώρας μας, βέβαια, δεν είναι τα μόνο καλά νέα που σου έχουμε. Διότι αυτόν τον Σεπτέμβριο μπορείς να κερδίσεις και υπέροχα δώρα από την ταινία, αρκεί να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας. 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 4 Σεπτεμβρίου (στις 14.00) έως τις 8 Σεπτεμβρίου (στις 14.00), ενώ τα βήματα για να λάβεις μέρος σε αυτόν, είναι πολύ απλά. Πιο αναλυτικά, για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, θα χρειαστεί να κάνεις απλώς follow το Instagram του Ratpack.gr και της Feelgood Entertainment και στη συνέχεια, να κάνεις tag δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από το σχετικό post. 

 

Untitled2

 

Συνολικά 15 τυχεροί θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα από την ταινία και συγκεκριμένα, 5 από αυτούς θα κερδίσουν από ένα keychain, ένα phone holder και ένα backpack, ενώ 10 θα κερδίσουν από ένα keychain και ένα phone holder.

 

Untitled3

 

Αν ήδη ανυπομονείς να δεις την ταινία, λοιπόν, αλλά και να κερδίσεις special, συλλεκτικά δώρα, μην χάνεις χρόνο. Διάβασε εδώ τους όρους του διαγωνισμού και λάβε μέρος, ώστε να δεις και εσύ το όνομά σου στη λίστα με τους 15 τυχερούς!

 

Untitled4

 

Λίγα λόγια για την ταινία 

Στην ταινία «The Equalizer 3: Το Τελευταίο Κεφάλαιο», ο πρώην μυστικός πράκτορας και κυβερνητικός εκτελεστής Robert McCall (Denzel Washington) προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τα φρικτά εγκλήματα που διέπραξε στο παρελθόν και βρίσκει παρηγοριά στο να αποδίδει δικαιοσύνη στο όνομα των αδύναμων. Καταλήγει στη Νότια Ιταλία όπου νιώθει σαν το σπίτι του, μέχρι που ανακαλύπτει ότι οι νέοι του φίλοι είναι υποχείρια της τοπικής μαφίας. 

Καθώς τα γεγονότα παίρνουν θανατηφόρα τροπή, ο McCall αντιλαμβάνεται πως πρέπει να τα βάλει με τη μαφία για να προστατεύσει τους φίλους του. Όταν ο McCall αποφασίζει να τα βάλει με τη μαφία, λοιπόν, απευθύνεται σε μία πράκτορα της CIA, την Emma, που έχει μόλις αρχίσει την καριέρα της και την οποία υποδύεται η Dakota Fanning. 

Το σίγουρο είναι πως στο τρίτο κεφάλαιο της αγαπημένης τριλογίας, ο McCall έρχεται αντιμέτωπος με τους δαίμονές του, στοιχείο που κάνει την ταινία πολύ διαφορετική και πιο προσωπική από τις άλλες δύο, όπως ο ίδιος ο Denzel Washington αποκαλύπτει. Διότι στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία ταινία που έχει να κάνει με τη σωτηρία της ψυχής και την αποκοπή από το παρελθόν.

Θα τα καταφέρει, τελικά, ο πρώην μυστικός πράκτορας; Μένει να το δεις στη μεγάλη οθόνη! 

Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού εδώ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved