Διαγωνισμός: Κέρδισε προσκλήσεις και δες με τον κολλητό σου την avant premiere του «FAST X»!

Υπάρχουν κάποιες κινηματογραφικές ομάδες, παρέες, οικογένειες, οι οποίες σε ακολουθούν σχεδόν από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου. Κατά κάποιον τρόπο μεγάλωσες μαζί τους, ενώ η ιστορία τους αποτελεί ένα μικρό κομμάτι της δικής σου ιστορίας. Μέσα από αυτές τις ομάδες βρήκες χαρακτήρες να ταυτιστείς και να αντλήσεις έμπνευση και έζησες συναρπαστικές στιγμές αδρεναλίνης με τους φίλους σου!

Και αν είσαι ένας γνήσιος millennial, τότε είσαι και εσύ ένας από εμάς που βλέποντας το 2001 τον Vin Diesel ως Dom να γκαζώνει το εμβληματικό μαύρο όχημά του, ανυπομονούσες για τη στιγμή που θα έπιανες τιμόνι στα χέρια σου.

Έκτοτε, πέρασαν πολλά χρόνια, η παρέα από τους Μαχητές των Δρόμων είχε απώλειες και νέες προσθήκες όμως, παρέμεινε μία δυνατή οικογένεια, μία οικογένεια που μας προσκαλεί πλέον στο… τέλος του δρόμου. Διότι στις 18 Μαΐου, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων από την Tanweer, το «FAST X», μία ταινία που αποτελεί ένα από τα τελευταία «κεφάλαια» της μεγάλης ιστορίας των Μαχητών του Δρόμου, μίας κινηματογραφικής παρέας η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της!

 

fastx 2

 

Το καλύτερο δεν είναι αυτό, βέβαια, αλλά το γεγονός πως λαμβάνοντας μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό που διεξάγεται στο Instagram, έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις μία διπλή πρόσκληση για την avant premiere της ταινίας «FAST X».

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 12 Μαΐου, ενώ για να δηλώσεις συμμετοχή, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τα εξής βήματα: Αρχικά, θα κάνεις follow τον λογαριασμό του Ratpack.gr και της Tanweer στο Instagram. Στη συνέχεια, θα κάνεις mention δύο φίλους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι ένας από τους δέκα τυχερούς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μαζί με τον κολλητό ή την αγαπημένη τους το «FAST X», δηλαδή τη 10η ταινία της παρέας Μαχητές των Δρόμων.

Να ξέρεις πως η avant premiere θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Μαΐου στα Village Cinemas του εμπορικού κέντρου The Mall Athens, στην αίθουσα SPHERA MAX, για μία πρωτόγνωρη, καθηλωτική εμπειρία θέασης. Όσο για την προβολή, έχει προγραμματιστεί για τις 20.00, με ώρα προσέλευσης τις 19.30.

 

fastx 3

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Κακά τα ψέματα. Οι συστάσεις για τους Μαχητές των Δρόμων είναι κάπως περιττές, ωστόσο, έχει σημασία να θυμηθείς την επική ληστεία του 2011 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου ο Dom με την παρέα του κατάφεραν να εξολοθρεύσουν τον βαρόνο των ναρκωτικών, Reyes. Στη νέα ταινία, λοιπόν, ένας φονικός εχθρός επιστρέφει από το παρελθόν, ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του Reyes και βάζοντας ως στόχο τους πιο κοντινούς ανθρώπους του Dom. Άραγε ο Dom θα μπορέσει να προστατεύσει την οικογένειά του, όταν όλα τα μέλη της είναι διασκορπισμένα σε κάθε άκρη της γης; Για να μάθεις την απάντηση, θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να κυκλοφορήσει η ταινία «FAST X» στους κινηματογράφους από την Tanweer. Μέχρι τότε, πάρε μία δόση αδρεναλίνης, πατώντας «play» στο trailer που ακολουθεί!

 

 

Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved