Athens Hall of Horrors: Ο τρόμος σε περιμένει στο κέντρο της Αθήνας

Mπήκαμε στο πιο τρομακτικό σπίτι της Αθήνας και ακόμα μας στοιχειώνει ο Κόμης Hellaton και το «ιδιαίτερο» προσωπικό του.

Είπατε ότι το καλοκαίρι η Αθήνα λάμπει και κανέναν δεν τρομάζει; Φαίνεται δεν περάσατε ακόμα από τη γωνιά της Ερμού 99 στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Εκεί όπου το Athens Hall of Horrors, ένα φαινομενικά ήσυχο νεοκλασικό κτίριο, που όμως κρύβει μέσα του μια σκοτεινή ενέργεια που περιμένει να φιλοξενήσει κάθε αθώο επισκέπτη που επιθυμεί να βιώσει μια ξέγνοιαστη βόλτα. Άλλωστε η ζωντάνια του στενού στην οδό Νορμανού σε βάζει σε κλίμα μιας ευχάριστης και κυρίως εύθυμης κατάστασης, όλα αυτά μέχρι ο/η υπάλληλος υποδοχής του ξενοδοχείου του Κόμη Diavolo Hellaton να ξεκινήσει την περιήγησή σου στους ανησυχητικά αθόρυβους ορόφους του.

 

HORRORS2

 

Δεν υπάρχει γυρισμός…

Είναι η στιγμή που όλα σκοτεινιάζουν, η εύθυμη ενέργεια κάνει στροφή 180 μοιρών και αποχωρεί με ελαφρά πηδηματάκια και εσύ έχεις αρχίσει να μετανιώνεις που έκανες τη συγκεκριμένη κράτηση, συνειδητοποιώντας ότι η περιήγησή  σου δεν θα είναι και τόσο ήσυχη όσο νόμιζες. Πλέον όμως είναι αργά. Πολύ αργά. Δεν υπάρχει έξοδος, μονάχα η πορεία της ξενάγησης. Μια ξενάγηση που ανά πάσα στιγμή μπορεί να διακοπεί απότομα. Κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται πίσω από κάθε πόρτα, σκάλα ή καταπακτή του Athens Hall of Horrors. Γιατί μπορεί να νομίζεις ότι εκεί βρίσκεσαι μόνο με την παρέα σου, αλλά πλανάσαι πλάνην οικτρά, το να σφίγγεις το χέρι του διπλανού σου δεν σε βοηθά, άλλωστε μπορείς να είσαι σίγουρος για το ποιανού το χέρι κρατάς μέσα στο σκοτάδι;

 

HORRORS3

 

Το ασανσέρ λάμπει δια της απουσίας του, άλλωστε τι να το κάνεις όταν υπάρχει μια ολοζώντανη, στην κυριολεξία, ξύλινη σκάλα, που σε οδηγεί στα πολλαπλά επίπεδα του Athens Hall of Horrors; Σε αντίθεση με το ασανσέρ, οι λάμπες υπάρχουν, τρόπος του λέγειν δηλαδή, γιατί τρεμοπαίζουν συνεχώς, κάποιοι λένε λόγω της ηλικίας του κτιρίου, κάποιοι άλλοι λένε ότι το ημίφως είναι επιθυμία κάποιων ενοίκων, γιατί τελικά δεν είστε μόνοι στο κατα τα λοιπά συμπαθές νεοκλασικό…

Όσο κοιτάζεις πίσω θα βλέπεις ένα απέραντο σκοτάδι και η μόνη επιλογή σου πλέον είναι να βαδίσεις μπροστά έστω και αν ο δρόμος διακατέχεται από πολλές φωνές, μυστήρια περάσματα, αρκετή μπόχα, σάπιες πόρτες και άπειρα jump scare όντα. Μην ανησυχείς όμως για αυτά, παρά μόνο για τους ενοίκους…

Γιατί τρομάζεις; Δεν θέλεις να κάνεις νέους φίλους σε αυτή την βόλτα; Οι ένοικοι του Athens Hall of Horrors είναι πάρα πολλοί φιλικοί, ή τουλάχιστον προσπαθούν αρκετά γι’αυτό. Είναι δυνατόν να τρομάξεις από την καλοκάγαθη κυρία που ετοιμάζει το δείπνο με τον καλοακονισμένο κι αστραφτερό μπαλτά της; Δεν νομίζω.

Όσο ανεβαίνεις τους ορόφους το καλαισθητου αρχιτεκτονικού κοσμήματος, τόση περισσότερη αυτοπεποίθηση κερδίζεις ότι μπορεί και να τη βγάλεις καθαρή, αλλά αυτό είναι μια απλή και συνάμα απατηλή ψευδαίσθηση. Γιατί ο Κόμης Diavolo Hellaton θα σε περιμένει για ψιλή κουβεντούλα στο ρετιρέ του Athens Hall of Horror, μην σε τρομάξουν τα δόντια του, να μιλήσετε θέλει μόνο, θέλει να κάνει φίλους γιατί έχουν μάλλον χαμηλό προσδόκιμο ζωής όσοι τον έχουν επισκεφτεί στη φιλόξενη οικεία του…

 

HORRORS4

 

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από μια απλή βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας,  αλλά πραγματική προσπάθεια επιβίωσης από τον Κόμη Diavolo Hellaton και το αδίστακτο προσωπικό του. Ποιος ξέρει πλέον, μπορεί να είσαι αρκετά τυχερός στο τέλος της διαδρομής ώστε να βγεις ζωντανός και να απολαύσεις «τρομακτικό» παγωτάκι για επιβράβευση, μπορεί πάλι να είσαι ο μεγάλος «άτυχος» και να γίνεις έρμαιο των ορέξεων του Athens Hall of Horrors.

 

HORRORS5

 

Τολμάς να το δοκιμάσεις ή θα μείνεις στην ήσυχη πλευρά της Αθήνας; Εμείς πάντως την επόμενη φορά που θα πάμε στου Ψυρρή είναι βέβαιο ότι θα πάμε από το απέναντι πεζοδρόμιο.

 

HORRORS6

 

Διεύθυνση: Ερμού 99 Μοναστηράκι, Αθήνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 323 9000

Ώρες λειτουργίας: 

Δευτέρα: 17:00 – 01:00
Τρίτη: 17:00 – 01:00
Τετάρτη: 17:00 – 01:00
Πέμπτη: 17:00 – 01:00
Παρασκευή: 17:00 – 02:00
Σάββατο: 10:00 – 02:00
Κυριακή: 10:00 – 01:00

 

Διαγωνισμός

Γίνε ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση με εξαργύρωση έως και 31/12/2022 συμμετέχοντας στον διαγωνισμό του Instagram μας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved